Το El Clásico ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Το El Clásico ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Στα αθλητικά, τα βλέμματα αυτή την εβδομάδα στρέφονται στο ισπανικό El Clásico, όπου Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης συναντιούνται στην Βαρκελώνη (Σάββατο 3/12, 17.15, COSMOTE SPORT 2HD), αλλά και στο ντέρμπι της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι (Σάββατο 3/12, 14.30, COSMOTE SPORT 1HD), τα οποία παρακολουθούμε ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Στο ποδόσφαιρο, ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η Bundesliga, με το Μάιντς-Μπάγερν Μονάχου (Παρασκευή 2/12, 21.30 COSMOTE SPORT 1HD) και το Λειψία-Σάλκε (Σάββατο 3/12, 19.30, COSMOTE SPORT 3HD). Την Κυριακή 4/12, στις 16.00 ξεχωρίζει στο COSMOTE SPORT 5HD το Derby della Capitale, όπου η Ρόμα φιλοξενείται από την Λάτσιο.

Στο μπάσκετ, το Σάββατο 3/12 στις 17.00, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Κόροιβο, στην stoiximan.gr Basket League, ενώ την Κυριακή 4/12 βλέπουμε την Γκαζιάντεπ του Στέφανου Δέδα να αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές, για την 9η αγωνιστική της Spor Toto Basketball Super League στην Τουρκία (13.00, COSMOTE SPORT 6HD). Το Σάββατο 3/12 στις 00.00, δεν χάνουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι των Μπακς με τους Νετς, στο ΝΒΑ.

Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει η πρεμιέρα -στην υπηρεσία COSMOTE CINEMA On Demand- δύο εκ των πιο επιτυχημένων ταινιών κινουμένων σχεδίων της χρονιάς, Ψάχνοντας την Ντόρι και Μπάτε Σκύλοι Αλέστε, ενώ στο COSMOTE CINEMA 1HD δεν χάνουμε στη ζώνη Blockbuster την πρεμιέρα της ταινίας φαντασίας Ο Φύλακας της Μνήμης, με την Μέριλ Στριπ και τον Τζεφ Μπρίτζες (Κυριακή 4/12, 21.00). Στο COSMOTE CINEMA 2HD έρχεται σε πρώτη προβολή η υποβλητική ταινία τρόμου του Ρόμπερτ Έγκερς Η Μάγισσα (Σάββατο 3/12, 22.00), αλλά και το δραματικό θρίλερ Η Θύελλα Μέσα της του Γκρεγκ Αράκι με τους Σάιλιν Γούντλι, Έβα Γκριν και Κρίστοφερ Μελόνι (Τετάρτη 7/12, 22.00, ζώνη Ladies First).Την Παρασκευή 2/12 κάνουν πρεμιέρα back to back δύο πολύ δυνατά βιογραφικά δράματα, το πολυβραβευμένο Μια Στάση Πριν Το Τέλος (22.00) και το Saint Laurent: Η Χρυσή Εποχή (23.40) που μας μεταφέρει στα χρόνια της ακμής του Yves Saint Laurent. Για τους λάτρεις των ταινιών τρόμου έρχεται άλλη μια ταινία σε πρώτη προβολή, το Μέσα Στο Σώμα της Ντέμπορα Λόγκαν (Δευτέρα 5/12, 22.00). Το αφιέρωμα του COSMOTE CINEMA 2HD αυτό το μήνα εμπνέεται από μία από τις κομψότερες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, την Όντρεϊ Χέπμπορν, και φιλοξενεί κάποιες από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της, ξεκινώντας με τη ρομαντική κομεντί του Γουίλιαμ Γουάιλερ Διακοπές στη Ρώμη (Τρίτη 6/12, 22.00).

Στο Village Cinema HD την Δευτέρα 4/12 στις 21.00 έχουμε σε Α’ προβολή την ταινία Αμνησία με τους βραβευμένους με Όσκαρ, Νικόλ Κίντμαν και Κόλιν Φερθ, ενώ από ξένες σειρές, έρχεται στο COSMOTE CINEMA 4HD ο 2ος κύκλος της βραβευμένης σειράς UnREAL (Κυριακή 4/12, 22.00) και στο FOX η νέα σειρά Ατλάντα (Δευτέρα 5/12, 21.50).

CosmoteAthlitika

CityChelsea

Ντέρμπι κορυφής στην Αγγλία
Το Σάββατο 3/12, στις 14.30 μεταφερόμαστε στο “Etihad Stadium”, όπου η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Τσέλσι, για την 14η αγωνιστική της Premier League (COSMOTE SPORT 1HD). Oι “Μπλε” βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, με μόλις έναν βαθμό διαφορά από τους “Πολίτες”. Πριν τη σέντρα του παιχνιδιού, μαθαίνουμε τα πάντα για την αγγλική λίγκα στην εκπομπή “Στο ρυθμό των ντέρμπι” με τους Τάσο Κολλίντζα και Μιχάλη Τσόχο (13.30). Στις 14.30 το μικρόφωνο παίρνει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, για τη μετάδοση του αγώνα.

Basket

Ρεσιτάλ Μπάσκετ
Οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μαραθώνιο μπάσκετ που ξεκινά το Σάββατο 3/12, στις 22.30 με τη μετάδοση του παιχνιδιού Στάνφορντ-Κάνσας Στέιτ (COSMOTE SPORT 5HD), στο πρωτάθλημα του NCAA. Στις 00.00 συντονιζόμαστε με το COSMOTE SPORT 4HD για να απολαύσουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι των Μπακς με τους Νετς, ενώ στις 03.00 ξεκινά στο ίδιο κανάλι η συνάντηση των Μέμφις Γκρίζιλς με τους Λέικερς

Clasico

El Clásico στην Ισπανία
Το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ντέρμπι, με τους δυο καλύτερους παίκτες του πλανήτη, έρχεται στην COSMOTE TV και ο απεσταλμένος στην Βαρκελώνη, Στέφανος Αβραμίδης μας προετοιμάζει για όσα θα δούμε το Σάββατο 3/12 στις 17.15 (COSMOTE SPORT 2HD). Η πρώτη σύνδεση με την Καταλονία πραγματοποιείται στις 16.00, στην εκπομπή “Στο ρυθμό των ντέρμπι” με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο, με ενημέρωση για τον τρόπο παράταξης των “μπλαουγκράνα” με στόχο την επιστροφή στη μάχη του τίτλου, αλλά και για την εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης που επιδιώκει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έπειτα από 4 χρόνια.

CosmoteTainies

FilakasMnimis

Ο Φύλακας της Μνήμης (The Giver)
Την Κυριακή 4/12 στις 21.00, παρακολουθούμε την ταινία φαντασίας Ο Φύλακας της Μνήμης (The Giver), για τον νεαρό Τζόνας (Μπρέντον Τουέιτις), ο οποίος ζώντας σε μια κοινωνία όπου δεν υπάρχει πόνος, πόλεμος και βία επιλέγεται ώστε να μάθει από έναν ηλικιωμένο τα συναισθήματα που βιώνει ο υπόλοιπος κόσμος. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Μέριλ Στριπ και Τζεφ Μπρίτζες (COSMOTE CINEMA 1HD).

Magisa

Η Mάγισσα (The Witch)
Στην Νέα Αγγλία το 1630, μία οικογένεια πουριτανών, που διώκεται από την κοινότητά της, μετακομίζει στις παρυφές ενός δάσους όπου ελλοχεύουν σκοτεινές δυνάμεις. Η υποβλητική ταινία τρόμου του Ρόμπερτ Έγκερς, Η Mάγισσα, βραβεύτηκε για τη σκηνοθεσία της στο φεστιβάλ του Σάντανς, ενώ η νεαρή ‘Ανια Τέιλορ-Τζόι κέρδισε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της (Α’ προβολή, Σάββατο 3/12, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD).

Unreal

UnREAL, 2ος κύκλος (πρεμιέρα)
Η υποψήφια για Emmy σειρά και κάτοχος βραβείου Peabody UnREAL, επιστρέφει με νέα επεισόδια την Κυριακή 4/12 και μας βάζει για ακόμα μία φορά στα «άδυτα» ενός ριάλιτι για την εύρεση ερωτικού συντρόφου με περισσότερες διαμάχες και δολοπλοκίες μεταξύ των συμμετεχόντων. Στους κεντρικούς ρόλους οι Σίρι Απλμπι και Κόνστανς Ζίμερ (COSMOTE CINEMA 4HD).

Atlanta

Atlanta
Η νέα σειρά του FOX ακολουθεί τον Earnest -Earn- Marks, έναν μοναχικό άνδρα που επιστρέφει στην γενέτειρα του, αφού παράτησε το πανεπιστήμιο. Μετά την επιστροφή του στην Ατλάντα, ο Earn ανακαλύπτει ότι ο ξάδερφος του, ο Alfred, έχει γίνει ο πιο ανερχόμενος ραπ τραγουδιστής στην πόλη. Κάθε επεισόδιο ακολουθεί τα ξαδέρφια στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τη σκηνή της ραπ στην πόλη (Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, 21.50).

CosmoteDocumander

Stil

Still Alive
H νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Discovery Channel μας ανεβάζει την αδρεναλίνη μέσα από ανθρώπινες ιστορίες επιβίωσης κατά τη διάρκεια χιονοστιβάδας, επίθεσης από αρκούδα ή καρχαρία, χτύπημα από ανεμοστρόβιλο κλπ, τα οποία μάλιστα έχουν καταγραφεί σε κάμερα (Δευτέρα 5/12, 22:00).

CosmotePaidika

Dory

Ψάχνοντας την Ντόρι (Finding Dory)
Το σίκουελ του αγαπημένου Finding Nemo ακολουθεί την Ντόρι σε ακόμα μία αναζήτηση, αυτή της οικογένειάς της στην άλλη άκρη του ωκεανού. Η ταινία του 2 φορές βραβευμένου με Όσκαρ, Άντριου Στάντον, συγκαταλέγεται στις 5 εμπορικότερες ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών. Στην πρωτότυπη εκδοχή, την φωνή της Ντόρι δανείζει η Έλεν Ντε Τζενέρις, στη μεταγλωττισμένη η Δήμητρα Παπαδοπούλου (COSMOTE CINEMA On Demand).

Bob

Bob’s Broken Sleigh
Οι μικροί φίλοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το χριστουγεννιάτικο ξωτικό, Μπομπ, και να τον ακολουθήσουν σε μία συναρπαστική περιπέτεια στην προσπάθειά του να βρει εγκαίρως για την ημέρα των Χριστουγέννων, το χαμένο έλκηθρο που βρίσκεται στο μαγικό δάσος (Κυριακή 4/12, 08.25, Disney Channel).



Ντιέγκο Μαραντόνα: Δικάζονται οι ύποπτοι για το θάνατό του
Ντιέγκο Μαραντόνα: Δικάζονται οι ύποπτοι για το θάνατό του
Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε ξαφνικά στα 42 του ο σύντροφος της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα
Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε ξαφνικά στα 42 του ο σύντροφος της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα
O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved