Τηλεόραση όταν τη θες, όπως τη θες

Τηλεόραση όταν τη θες, όπως τη θες

Για τους Έλληνες φαν του ΝΒΑ, οι οποίοι είναι πολύ περισσότεροι από όσους νομίζουμε, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ώρα μετάδοσης. Γιατί όσο φανατικός και αν είσαι, όταν πρέπει να κάτσεις μέχρι τις 2 π.μ. ή τις 3.30 π.μ. για να δεις τον αγώνα μεταξύ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και την άλλη μέρα πρέπει να είσαι στο γραφείο στις 9 το πρωί, τα πράγματα είναι δύσκολα.

Όσο δύσκολο είναι να πείσεις την παρέα ότι αντί για τσιπουροκατάσταση θα καθίσεις μέσα για να δεις το ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Μαδρίτης. Και μπορεί πολλοί από τους αγώνες να προβάλλονται σε επανάληψη αλλά εσύ θες να δεις τον αγώνα που θες τη στιγμή που το θες. Συν όλες εκείνες τις φορές που δεν είσαι σπίτι αλλά έξω από αυτό και έχει ξεκινήσει ο αγώνας της ομάδας σου στο Europa League.

Όλα αυτά τα προβλήματα δεν είναι πλέον προβλήματα, πολύ απλά γιατί ο τρόπος που παρακολουθούμε τηλεόραση έχει αλλάξει. Ιδίως αν είσαι συνδρομητής της Cosmote TV που λανσάρει τη νέα hybrid υπηρεσία που σου δίνει περισσότερες δυνατότητες για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου αθλητικό περιεχόμενο όποτε θέλεις, οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι. Αρκεί να συνδέσεις τον αποκωδικοποιητή σου με το Internet.

Για παράδειγμα, μία από τις πιο πρακτικές υπηρεσίες είναι η αυτή της εγγραφής προγραμμάτων γνωστή και ως PVR. Όταν ξέρεις ότι θα λείπεις και θες να γράψεις έναν αγώνα του Europa League ή το σιρκουί της F1, πρόκειται για την κατάλληλη υπηρεσία, καθώς πολύ απλά σου επιτρέπει να «γράψεις» ότι θες σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχεις συνδέσει με τον αποκωδικοποιητή σου. Εκτός και αν έχεις αποκωδικοποιητή με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο. Επίσης, αν ξεχαστείς και είσαι εκτός, τότε πολύ απλά χρησιμοποιείς το Cosmote TV Go για να προγραμματίσεις μία εγγραφή εξ αποστάσεως.

Το Cosmote TV Go είναι, βέβαια, η κατάλληλη υπηρεσία σε περίπτωση που δεν είσαι σπίτι, αλλά δεν θες να χάσεις το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ Τότεναμ και Τσέλσι. Από το smartphone, το tablet ή τον φορητό υπολογιστή σου μπορείς να δεις ζωντανά τον αγώνα που θες χωρίς κανένα πρόβλημα. Η οθόνη μπορεί να είναι μικρότερη αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί σε βοηθήσει η Cosmote TV.

Σε αυτό που μπορεί να σε βοηθήσει είναι αν ξεχάσεις να προγραμματίσεις να γράψεις τον αγώνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τότε, απλά επιλέγεις την υπηρεσία Cosmote Replay TV και μπορείς να «γυρίσεις» το χρόνο πίσω μέχρι και 48 ώρες σε επιλεγμένα κανάλια.

Υπάρχει η περίπτωση, πάντως, να θες να κάνεις ένα διάλειμμα από τα αθλητικά και να δεις μία ταινία ή ένα ντοκιμαντέρ! Και εκεί υπάρχουν επιλογές, όπως το Cosmote TV Plus που σου προσφέρει όποτε θες και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση μία συλλογή από ταινίες και ξένες σειρές από τα κανάλια του Cosmote Cinema. Σε περίπτωση που θες πιο «φρέσκιες» ταινίες, τότε μία επίσκεψη στο Cosmote Cinema On Demand με ταινίες που προβλήθηκαν πρόσφατα στις κινηματογραφικές αίθουσες είναι αυτό που ψάχνεις.



ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved