ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Το ντέρμπι των «Δικεφάλων» αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Το ντέρμπι των «Δικεφάλων» αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Δείτε την Κυριακή 30/10 στις 19:30 το μεγάλο αγώνα, καθώς και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής της Super League το τριήμερο 29-31/10

Το ντέρμπι των «Δικεφάλων», ΠΑΟΚ – ΑΕΚ έρχεται στα κανάλια Novasports! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, το τριήμερο Σάββατο 29 Οκτωβρίου – Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, καθώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Όλες οι αναμετρήσεις, θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGO.

Η αρχή είναι το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στις 15:00, με την αναμέτρηση ΑΕΛ - Πανιώνιος που θα μεταδοθεί από το Novasports3HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Στις 17:15 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το παιχνίδι Ξάνθη - ΑΟΚ. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Κωστής Μπότσαρης. Στις 19:30 το Novasports2HD θα προβάλει το παιχνίδι Ατρόμητος - Ολυμπιακός σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου και Νίκου Γαβαλά.

H συνέχεια είναι την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και στις 15:00 το Novasports2HD θα δείξει τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ηρακλής σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη και Γιώργου Βασιλείου. Στις 17:15 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου, ενώ την ίδια ώρα το Novasports3HD θα προβάλει το παιχνίδι Βέροια - Πλατανιάς σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα. Στις 19:30 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη, Μανώλη Βογιατζάκη, Ευγένιου Δαδαλιάρα και Γιώργου Μαρκόπουλου. Για την παραγωγή του ντέρμπι, θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 20 κάμερες, μεταξύ αυτών sky κάμερα, ultra high speed, 2 super slow motion, ασύρματη steady cam, ώστε οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova να νιώθουν σαν να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του ντέρμπι από νωρίς μέσα από την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με την κάλυψη της πορείας των πούλμαν των δύο ομάδων από το ξενοδοχεία που θα καταλύσουν οι αποστολές έως το γήπεδο της Τούμπας, όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και εκλεκτούς καλεσμένους. Τέλος, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στις 19:30 θα καλυφθεί από το Novasports1HD ο αγώνας Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Βαγγέλη Πήχα και Γιώργου Μαρκόπουλου.

«Παίζουμε Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά»

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, «Παίζουν Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά, σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις έδρες», προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας. Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 21:30 στο Novasports2HD θα προβληθεί η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Άγγελο Στυλιάδη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο να αναλύουν όλο τον απόηχο από τους τρεις αγώνες που άνοιξαν την αυλαία της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου από τις 16:00 στο Novasports1HD οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα και στις 17:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από το Novasports1HD οι δύο αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ θα μεταδοθεί από το Novasports1HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα. Επίσης, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 22:00 θα προβληθεί από το Novasports24HD η εκπομπή «Best of Super League» με όλα τα στιγμιότυπα από την 9η αγωνιστική.

Τέλος, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στις 19:00 θα ξεκινήσει στο Novasports1HD το «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Γιάννη Καραλή και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης που θα ολοκληρώσει την 9η αγωνιστική της Super League, θα ακολουθήσει στις 21:30 η συνέχεια της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Η Super League στο Novasports.gr

Οι συνδρομητές Forthnet/Nova για την 9η αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live streaming από το Web TV του Novasports.gr, τον αγώνα Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα. Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω του Novasports.gr, θα μεταδοθούν όλοι οι υπόλοιποι οι αγώνες οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους. Επίσης, όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag της κάθε αναμέτρησης. Για την 9η αγωνιστική τα hashtag είναι τα εξής: ΑΕΛ - Πανιώνιος:#AELPGSS, Ξάνθη - ΑΟΚ:#AOXΑΟΚ, Ατρόμητος - Ολυμπιακός:#ATROLY, Παναθηναϊκός - Ηρακλής:#PAOIRA, Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός:#ASTLEV, Βέροια - Πλατανιάς:#VERPLAT, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ:#PAOKΑΕΚ, Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα:#PANPAS.



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved