Μάντσεστερ Γ. και τηλεθέαση...

Μάντσεστερ Γ. και τηλεθέαση...

Σε εξαιρετικά επίπεδα έφτασε η τηλεθέαση της μετάδοσης, απ' το MEGA, του α' ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Σάλκε και την Μάντσεστερ Γ.

Οι εκπομπές "Σούπερ μπάλα live" και ο αγώνας έκαναν μέση τηλεθέαση 10.5% με 25.3%. Από πολύ μακριά ακολούθησε, στην prime time, ο Alpha με 4.7% και 11.3%.

Nova εκπομπές για τελικό

Την Παρασκευή και το Σάββατο (12 με 2 μετά το μεσημέρι) ο NovaΣΠΟΡ FM θα βγάλει έκτακτες εκπομπές για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (Ατρόμητος-ΑΕΚ). Την Παρασκευή η εκπομπή θα είναι με αναδρομή σε παλαιότερους τελικούς και στατιστικά και το Σάββατο με τους ρεπόρτερ των δύο φιναλίστ.

Αποφασίζουν για ΣΣΕ

Η Ένωση ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών-Πειραιά συνεδριάζει σήμερα (27/4) και αναμένεται να καθορίσει μία εννιαία στάση για την ΣΣΕ και την πρόταση που θα κάνει προς την ΕΣΗΕΑ. Το συνδικαλιστικό όργανο περιμένει ειδοποίηση απ' την ΕΙΗΕΑ και θα πράξει αναλόγως στο Δ. Σ. της Πέμπτης (28/4).

Τελικός Α1 βόλεϊ στο Novasports 3

Ο πρώτος τελικός της Α1 βόλεϊ ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό θα γίνει απόψε, στις 19.00 και θα μεταδοθεί απ' το Novasports 3 που θα βγάλει pre και post game εκπομπές. Στις 18.30, μισή ώρα πριν την έναρξη του τελικού, στο Νovasports 3 την pregame εκπομπή «Block In» με τον Παντελή Λώλη. Kαλεσμένος της εκπομπής ο πασαδόρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς και πρώην παίκτης του Ηρακλή και του Ολυμπιακού,  Θοδωρής Μποζίδης.

Μη χάσετε αμέσως μετά την εκπομπή, στις 19.00 στο novasports 3 τον πρώτο τελικό ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Μετά τη λήξη του αγώνα παρακολουθείστε στην εκπομπή «Block Out» όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Μεγάλη βραδιά και Νιόπλιας

Μεγάλη είναι η αποψινή βραδιά για τη ΝΕΤ που θα δείξει τον β' ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, το Ρεάλ Μ.- Μπαρτσελόνα, σε περιγραφή του απεσταλμένου της ΕΡΤ στην Μαδρίτη, Γιώργου Χαϊκάλη. Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο Νίκος Νιόπλιας.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved