Από τελικό... σε Φραγκούλη!

Από τελικό... σε Φραγκούλη!

Η ΝΕΤ που θα μεταδώσει, παράλληλα με το Conn-X TV, τον σαββατιάτικο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο δεν θα δείξει την απονομή του τίτλου στο νικητή και ότι θα ακολουθήσει, καθώς τούτο το δικαίωμα έχει μόνο το IPTV του ΟΤΕ.

Το δεύτερο κρατικό κανάλι θα βγάλει και μία πολύ μικρή pre game εκπομπή που θα ξεκινήσει στις 20.00 και ο καθαρός της χρόνος δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 20 λεπτά.

Η ΝΕΤ έχει προγραμματίσει για τις 22.30 του Σαββάτου, δηλαδή αμέσως μετά τον τελικό, την εκπομπή «Στην υγειά μας» που θα είναι αφιερωμένη στον  Μάριο Φραγκούλη.

Ο Νιόπλιας για Ρεάλ Μ.- Μπαρτσελόνα

Τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νιόπλια θα έχει καλεσμένο η ΝΕΤ στο αυριανό «Champions NET» της ΝΕΤ που σαν σημείο αναφοράς θα έχει τον β' ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, την μεγάλη αναμέτρηση, Ρεάλ Μ.- Μπαρτσελόνα.

Πάει για Σάντος

Πιθανότατα ο Φερνάντο Σάντος, τεχνικός της Εθνικής ομάδας, θα είναι ο βασικός καλεσμένος του Conn-X TV το Σάββατο το βράδυ, στο πλαίσιο των όσων θα ετοιμάσει το IPTV του ΟΤΕ για τον τελικό Κυπέλλου.

Δώνης live!

Στο αποψινό (18.00-19.00) «ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ» του «Τηλε-Άστυ» με τον Γιάννη Καρατζαφέρη::

* Ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Δώνης μιλά «ζωντανά» και αποκλειστικά στον Νίκο Στρατή για τον τελικό του Κυπέλλου της ομάδας του Περιστερίου κόντρα στην ΑΕΚ. Δηλώσεις παικτών από την Media Day στο Μαζαράκη.

* Τις δηλώσεις των παικτών της ΑΕΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο από την Media Day σήμερα το μεσημέρι στα Σπάτα.

*Ποια είναι τα ονόματα που εξετάζονται στην αγορά για την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού και γιατί ακούγεται ξανά το όνομα του Γιοβάνοβιτς.

* Την πορεία διαμαρτυρίας 500 «Πανθήρων» από την πλατεία της Νέας Σμύρνης προς την Βουλή για την μη αδειοδότηση της ομάδας αλλά και ο πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε Βεντούρη και Πηλαδάκη.

* Δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Παίδων του Βόλεϊ Μάκη Δημητριάδη για την πρόκριση της ομάδας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

* Από την Σαβόνα της Ιταλίας η Νίκη Βασιλείου μεταδίδει τα τελευταία νέα της ομάδας Πόλο του Πανιωνίου λίγο πριν τον επαναληπτικό τελικό του Len Trophy.

* Πολλά γκολ από τα σημαντικότερα ξένα πρωταθλήματα σε Πρέμιερ Λιγκ, Καμπιονάτο, Πριμέρα, Σαμπιονά και Μπουντεσλίγκα και όχι μόνο.

* Η προαναγγελία του πρώτου αποψινού ημιτελικού στο Γκέλζερκίλχεν ανάμεσα στην Σάλκε και την Μάντσεστερ.Γ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ηλυσιακός….

Πλούσια θα είναι και η αποψινή  μπασκετική «Jump Shoot» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (23.30-01.00). Καλεσμένος είναι ο πλέι-μέικερ του Ηλυσιακού, Νώντας Παπαντωνίου, ο οποίος θα μιλήσει για την μάχη, που έγινε για την παραμονή στην Α1.

Από κει και πέρα:

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το φάιναλ-φορ της Βαρκελώνης. Θυμηθείτε ή δείτε για πρώτη φορά μεγάλες στιγμές από την κούπα, που κατέκτησε στην Θεσσαλονίκη το 2000.

Το ξέσπασμα του Μπάμπη Καραμανλή μπροστά στις κάμερες. Τι είπε το αφεντικό της ΑΕΚ μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του στην Α2.

Πως υποδέχθηκαν στον Ολυμπιακό το εκπληκτικό 26-0 της κανονικής περιόδου της Α1.

Ο Ηλυσιακός έμεινε στην κατηγορία, κάτι, που δεν είχε καταφέρει το 2003-2004. Θυμηθείτε εκείνη την ομάδα, που είχε Περπέρογλου, Πέτρουλα, Νίκο Αγγελόπουλο, Κοτίνη, Μακρή και Κούρο.

Τα πλέι-οφ του ΝΒΑ συνεχίζονται, προσφέροντας μεγάλες συγκινήσεις. Δείτε εκτενή στιγμιότυπα από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Απίστευτο ρετρό από την Α2.

Διαγωνισμός με δώρο-έκπληξη.



Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved