Οι ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Οι ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Δείτε live το τριήμερο 2-4/12 τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής της Euroleague Basketball και την προσπάθεια του Δικεφάλου στο Eurocup

Οι αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στην Euroleague Basketball και στο Eurocup είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι φίλοι του μπάσκετ το τριήμερο Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου - Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο

και άλλα 10 παιχνίδια από την 8η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Euroleague Basketball

καθώς και τον αγώνα Μπεσίκτας - ΠΑΟΚ για τη 8η αγωνιστική του Eurocup

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 20:00 με τον εκτός έδρας αγώνα του «Δικεφάλου» του Βορρά που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Την ίδια ημέρα στις 19:45 από το Novasports 3 θα προβληθεί ο αγώνας Ζαλγκίρις – Καρσίγιακα με τον οποίο ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστική της Euroleague Basketball.

Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, με έξι αγώνες για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο που θα μεταδοθεί στις 22:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής, στο σχόλιο ο Δημήτρης Καρύδας και στο ρεπορτάζ ο Χρήστος Καούρης.

Νωρίτερα στις 20:00 το Novasports 3 θα δείξει τον αγώνα Τσεντεβίτα – Αναντόλου Εφές σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα και το Novasports 6 θα καλύψει το παιχνίδι Σάσαρι – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Στις 21:30 θα αναμετρηθούν Λαμποράλ Κούτσα – Λιμόζ, σ’ έναν αγώνα που θα μεταδοθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα.

Στις 21:45 η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί τη Φενερμπαχτσέ με τον αγώνα να μεταδίδεται από το Novasports 3 και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV) σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη, ενώ την ίδια ώρα τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα καλύψουν το παιχνίδι Μπάμπεργκ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις. Στις 19:00 θα κοντραριστούν Λοκομοτίβ Κουμπάν – Ζιελόνα Γκόρα με τον αγώνα να προβάλλεται από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Στις 21:00 θα ακολουθήσει στο Novasports 6 το παιχνίδι Ερυθρός Αστέρας – Χίμκι σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, ενώ στις 21:30 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα δείξουν τον αγώνα Στρασβούργο – Μπάγερν Μονάχου σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Τέλος, στις 21:45 το Novasports 4 θα μεταδώσει την αναμέτρηση Νταρουσάφακα – Ουνικάχα Μάλαγα σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.

Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο και Στρασβούργο – Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved