Super League: Μεγάλη παραγωγή για το ντέρμπι «αιωνίων»

Super League: Μεγάλη παραγωγή για το ντέρμπι «αιωνίων»

Υπερπαραγωγή θα έχουμε για το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Η Nova και τα αθλητικά κανάλια της Novasports προσαρμόζουν το πρόγραμμά τους και θα κινούνται τις προσεχείς ημέρες αποκλειστικά στο ρυθμό των «αιωνίων». Θα προβληθούν προηγούμενοι αγώνες τους και αφιερώματα μέσω του «Legend Stories» και, φυσικά, το Pre Game. Αμέσως μετά το τέλος του ματς (21.30) θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο τον απόηχο από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το ντέρμπι θα μεταδοθεί σε υψηλή ευκρίνεια, ενώ οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν και μέσω tablets, smartphones ή notebooks.

Η ανακοίνωση: «Το «αιώνιο» ντέρμπι της Super League είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Κυριακή 26 Οκτωβρίου στις 19.30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε High Definition, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Τα κανάλια Novasports, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα και το άρτιο τεχνικό επιτελείο, ετοιμάζουν μία ακόμα μεγάλη παραγωγή, προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν τον αγώνα με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό», με τους Χρήστο Καούρη, Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη, μέσω των Novasports 1 και Novasports 1 HD, η οποία από νωρίς θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και τις αφίξεις των αποστολών στο γήπεδο, ενώ εκλεκτοί καλεσμένοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το ντέρμπι. Στις 19.30 θα ακολουθήσει η απευθείας μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Νίκου Τζουάννη, Γιώργου Αργυρόγλου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα προβληθεί στις 21.30, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο που μαζί με τους καλεσμένους θα σχολιάσουν το ντέρμπι. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα, καθώς και όλη την αθλητική δραστηριότητα της Κυριακής (26/10).

Παράλληλα, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι μέσω tablet, smartphone ή notebook, με την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα, με μοναδική προϋπόθεση την ύπαρξη wi-fi σύνδεσης στο internet. Το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός θα μεταδοθεί και σε επανάληψη το ίδιο βράδυ στις 00.00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Με αφορμή τον αγώνα, τα κανάλια Novasports προσαρμόζουν το πρόγραμμά τους και προβάλλουν ένα αφιέρωμα σε παλιότερες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, καθώς και την εκπομπή-αφιέρωμα «Legend Stories» που αφορά στην ιστορία των δύο ομάδων στη δεκαετία του 1970».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved