«Όμορφη μέρα» με το Europa League στα κανάλια Novasports

«Όμορφη μέρα» με το Europa League στα κανάλια Novasports

Η προσπάθεια των ελληνικών ομάδων για διάκριση στους ομίλους του Europa League ξεκινάει στα κανάλια Novasports!

Η δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ανοίγει την αυλαία της για την φετινή σεζόν την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες Μπεσίκτας – Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ – Ντιναμό Μινσκ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων.

Στην Κωνσταντινούπολη, ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας με τους Αρκάδες, στην πρώτη τους παρουσία σε φάση ομίλων του Europa League να επιδιώκουν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά στις 20:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ηλίας Βλάχος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Γιώργος Μαρκόπουλος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Web TV του Novasports.gr.

Στις 22:05 θα ακολουθήσει επίσης στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Μινσκ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά μπροστά στο κοινό του θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη, προκειμένου να μπει με το δεξί στη φάση των ομίλων. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Κανελλάκης και ο Γιάννης Πάγκος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Κωστής Μπότσαρης, Ευγένιος Δαδαλιάρας και Παναγιώτης Στεφάνου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Web TV του Novasports.gr. Μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (21:00), οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με το Pre Game Show από το γήπεδο της Τούμπας, σε παρουσίαση του Γιάννη Πάγκου.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα δεσπόζουν οι αναμετρήσεις της Γκλάντμπαχ με τη Βιγιαρεάλ, της Παρτίζαν με την Τότεναμ για τον όμιλο του Αστέρα Τρίπολης, της Σεβίλλης με τη Φέγενορντ, του Απόλλωνα Λεμεσού με τη Ζυρίχη, και της Έβερτον με τη Βόλφσμπουργκ. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι αγώνες Αϊντχόφεν – Εστορίλ για τον όμιλο του Παναθηναϊκού, Ντνιεπρ – Ίντερ, Νάπολι – Σπάρτα Πράγας, Φιορεντίνα – Γκινγκάμπ για τον όμιλο του ΠΑΟΚ και Ρίο Άβε – Ντιναμό Κιέβου.


Το Novasports 4 από τις 19:50 θα βάλει τους συνδρομητές των καναλιών Novasports, στο κλίμα των αγώνων με το «Λεπτό προς λεπτό». Μέσα από ζωντανές συνδέσεις, παρακολουθήστε τα παιχνίδια που διεξάγονται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Europa League, με τους Τάκη Κουλουμπή και Λίλα Κουντουριώτη στην παρουσίαση.

Με τη λήξη των αγώνων στις 24:00, τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος με την εκπομπή «Europa League Live» στα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1HD, στην οποία θα προβληθούν τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων, ενώ θα υπάρχει και πλούσιο ρεπορτάζ από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ντιναμό Μόσχας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου
19:00 Καραμπάγκ – Σεντ Ετιέν, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα
20:00 Μπεσίκτας – Αστέρας Τρίπολης, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και audio από το Web TV του Novasports.gr
20:00 Γκλάντμπαχ - Βιγιαρεάλ, Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη
20:00 Παρτίζαν - Τότεναμ, Novasports 6 σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη
20:00 Απόλλων Λεμεσού – Ζυρίχη, Novasports 7 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
22:05 ΠΑΟΚ – Ντιναμό Μινσκ, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και του Γιάννη Πάγκου και audio από το Web TV του Novasports.gr
22:05 Έβερτον - Βόλφσμπουργκ, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη
22:05 Σεβίλλη - Φέγενορντ, Novasports 3 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
22:05 Νάπολι – Σπάρτα Πράγας, Novasports 6 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα
22:05 Φιορεντίνα - Γκινγκάμπ, Novasports 7 σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου


Οι παρακάτω αγώνες του Europa League θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση

24:00 Αϊντχόφεν - Εστορίλ, Novasports 7 σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου
24:00 Ρίο Άβε – Ντιναμό Κιέβου, Novasports 4 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη
19/9, 14:30 Λιλ - Κράσνονταρ, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη
19/9, 08:00 Ντνιεπρ - Ίντερ, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
20/9, 18:00 Παναθηναϊκός – Ντιναμό Μόσχας, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη και Γιώργου Αργυρόγλου


Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link http://www.novasports.gr/TvGuideMatches.aspx?a_id=282899 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.


Novasports. Όλα για την ομάδα σου!



Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved