Τετάρτη το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ

Τετάρτη το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ

Όπως έγραψε το onsports πριν λίγο, αναβλήθηκε για την Πέμπτη η συνάντηση των συνεργαζόμενων Ενώσεων στον χώρο των ΜΜΕ.

Μία μέρα πριν, δηλαδή την Τετάρτη, είναι προγραμματισμένο να γίνει το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ που, όμως, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να πάρει αποφάσεις που θα δεσμεύουν τον κλάδο, ενόψει της συνάντησης των Ενώσεων την Πέμπτη. Ωστόσο, το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων θα συζητήσει όλα τα επί μέρους ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, μέσα στα οποία είναι το Alter, οι περιπτώσεις του "Φίλαθλου" και της "Αυριανής", του "Αθήνα 9.84", της ΕΡΤ κ.λ.π.

Εξελίξεις με Alter
Τετάρτη ή Πέμπτη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα υπάρξουν εξελίξεις στο Alter. Με πιθανότατη ανακοίνωση του νέου επενδυτικού σχήματος που θα υπάρξει στο κανάλι του Περιστερίου. Σίγουρα, πάντως, θα υπάρξουν συναντήσρις που θα οριστικοποιήσουν τις όποιες εξελίξεις.
Ο Ναβάρο απειλεί…

Πλούσια θα είναι και η αποψινή μπασκετική εκπομπή «Jump Shoot» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ (23.30). Πιο συγκεκριμένα θα δείτε:
1)       Μπαρτσελόνα και Σιένα απειλούν Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Δείτε πως παίζουν οι δύο αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων, ποια τα ατού τους και οι αδυναμίες τους.
2)       Πλούσιο ρεπορτάζ από την Α2. Εκτενή πλάνα από τους αγώνες Παγκράτι-Ερμής Λαγκαδά και Αμύντας-Ίκαροι Σερρών. Τι είπαν μετά το παιχνίδι του ΜΕΤΣ οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Βασίλης Αγγέλης και Φώτης Βασιλόπουλος.
3)       Ρετρό από την δεκαετία του ’90. Και παιχνίδι ανάμεσα στον Παπάγο και την Δάφνη. Θυμηθείτε μάχες του Χουγκάζ, του Λογοθέτη και του Κονδύλη με τον Τσίτουμ, τον Καραμανώλη και τον Μέλις.
4)       Ρεπορτάζ και από Β’ Εθνική. Εκτενή στιγμιότυπα από τον αγώνα της Νέας Κηφισιάς με τον Φίλιππο Βέροιας. Τι είπαν μετά το ματς Λατσούδας, Παπαθεοδώρου, Γκίμας και Νικητάκης.
5)       Καρμέλο Άντονι και Στουντεμάιρ κάνουν «πράγματα και θάματα» στους Νικς. Δείτε πως τους οδήγησαν στη νίκη επί των Τζαζ.
6)       Το ελληνικό all star game γίνεται το ουίκεντ στον Πύργο. Δείτε τι είπαν οι συντελεστές στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.
7)       Απίστευτο ρετρό από την Α2.
8)       Κώστας Αναστασάτος, Κώστας Δήμου, Βασίλης Γεωργίου και Τάκης Ταλιαδώρος βραβεύτηκαν  στην κοπή της πίτας του ΣΠΑΚΕ και θυμούνται τα παλιά.
9)       Τι είπε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Κυπέλλου, που αναβλήθηκε.
10)   Θυμηθείτε πως ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Μάλαγα και ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα την Ζαλγκίρις.
Καλεσμένος στο στούντιο είναι ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Πληρώνει σε "Φίλαθλο", "Αυριανή";

Πληροφορίες του onsports αναφέρουν πως η Τετάρτη είναι η πιο πιθανή μέρα, μέσα στην οποία θα πληρωθούν οι δημοσιογράφοι του "Φίλαθλου" και της "Αυριανής", χρήματα που θα είναι έναντι των όσων τους οφείλονται.



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved