«Σεντόνι» με ματσάρα στο MEGA

«Σεντόνι» με ματσάρα στο MEGA

Την εβδομάδα που μπαίνει από αύριο (7/3) κυριαρχεί η αγωνιστική δραστηριότητα στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Europa League, με τις ρεβάνς των αγώνων που έγιναν το προηγούμενο διάστημα.

Η ματσάρα θα μεταδοθεί απ’ το MEGA, την Τρίτη στις 21.45, και αναφερόμαστε στην ρεβάνς Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ. Το άλλο παιχνίδι της ημέρας, το Σαχτάρ-Ρόμα, επίσης στις 21.45, θα μεταδώσει το Novasports 1. Την Τετάρτη, η ΝΕΤ θα δείξει τη ρεβάνς Τότεναμ-Μίλαν. Το δεύτερο κρατικό κανάλι θα βγάλει την Καθαρά Δευτέρα, στις 20.00, την εκπομπή «Champions NET» με την προεπισκόπηση όλων των ρεβάνς και όλα όσα έγιναν στους πρώτους αγώνες.

Αποστολές σε Κίεβο, Πορτογαλία

Το γεγονός ότι δεν θα γίνει απεργία την Πέμπτη διευκολύνει τα πλάνα του ΑΝΤ1 που θα μεταδώσει, κανονικά με δημοσιογραφική περιγραφή, τους αγώνες για το Europa League που έχει προγραμματίσει. Στις 20.00 θα δείξει το Μπράγκα-Λίβερπουλ, σε περιγραφή του απεσταλμένου του ΑΝΤ1 στην Πορτογαλία, Μιχάλη Τσώχου και στις 22.05 το Ντιναμό Κ.- Μάντσεστερ Σ., σε περιγραφή του απεσταλμένου στο Κίεβο, Τάσου Κολλίντζα.

Η ώρα του Πειθαρχικού…

Δεν θα καθυστερήσει ιδιαίτερα να επιληφθεί το Πειθαρχικό όργανο της ΕΡΤ, στο οποίο παραπέμφθηκαν (απ’ την ΕΔΕ που σύστησε η δημόσια τηλεόραση) τέσσερα άτομα, με το αιτιολογικό πως είχαν τις βασικές ευθύνες για την ελλιπή κάλυψη του ντέρμπι, Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Οι συγκεκριμένοι τέσσερις αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον του Πειθαρχικού, το οποίο θα αποφασίσει αν πρέπει να επιβληθούν ποινές ή όχι.

Μητσικώστας: «Δεν μπορώ το προβλέψιμο…»

Στα στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Γιώργος Μητσικώστας. Ο δημοφιλής μίμος εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην τηλεόραση με μια νέα σατιρική εκπομπή και σχολίασε για την σάτιρα στην ελληνική τηλεόραση: «Δεν υπάρχει σάτιρα που υπήρχε παλιότερα και το πηγαίναμε ένα βήμα παραπέρα ένα θέμα». Για να συνεχίσει: «Δεν μπορώ πια να βλέπω το προβλέψιμο. Δηλαδή, το «Νησί», διάβασα το βιβλίο το καλοκαίρι και τώρα το βλέπω μόνο από εικαστική πλευρά. Όταν διαβάσεις ένα βιβλίο και μετά το βλέπεις στην τηλεόραση έχεις άλλη άποψη για το κάστινγκ, για παράδειγμα».

Για τα δελτία ειδήσεων δήλωσε «yπάρχουν πολλά σχόλια…» και σε αναφορά του στην ΕΡΤ εξέφρασε την ενόχλησή του γιατί δεν άλλαξε τη ροή του προγράμματος την ημέρα του θανάτου των δύο νεαρών αστυνομικών: «Μετά το δελτίο ειδήσεων βγήκε η Eurovision και ήταν όλοι μέσα στην τρελή χαρά. Θα μπορούσε να είχε βάλει την εκπομπή για τη Eurovision αλλά μόνο μέσω του ίντερνετ. Να βάλει κάτι διαφορετικό»,  κατέληξε.

Ένσταση…

Ένσταση κατά της απόφασης του Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. για τους δημοσιογράφους κατέθεσε γνωστός οικονομικός συντάκτης και μέλος της ΕΣΗΕΑ, αφού ή ΕΡΤ δεν ανανέωσε την σύμβασή του. Μεταξύ άλλων, ο εν λόγω δημοσιογράφος ζητά την ακύρωση της απόφασης του Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. και ζητά να συμπεριληφθεί στον πίνακα των επιτυχόντων αφού όπως αναφέρει στην εν λόγω ένσταση του κρίθηκε εσφαλμένα από το αρμόδιο όργανο. Να σημειωθεί δε, ότι ο αναφερόμενος δημοσιογράφος υπηρετούσε στην ΕΡΤ 19 χρόνια, τόσο... ως παρουσιαστής οικονομικών εκπομπών όσο και στις οικονομικές ειδήσεις. Έχει στραφεί επίσης νόμιμα έναντι όλων των Μελών του Δ.Σ. της ΕΡΤ και με την ΕΣΗΕΑ αφού όπως αναφέρει πληρούσε όλα τα προσόντα της προκήρυξης, δεν έχει κανένα ασυμβίβαστο, ούτε άλλη εργασία και η εν λόγω απόφαση τον αδίκησε κατάφορα ή εντέχνως παρουσιάστηκε μια ευκαιρία για την απομάκρυνση του.



Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved