Champions League: Μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές στη Νova

Champions League: Μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές στη Νova

Η απόλαυση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, του Champions League, ξετυλίγεται από τον Σεπτέμβριο στη Nova!

Η νέα σεζόν αλλάζει τα δεδομένα στην τηλεοπτική μετάδοση του Champions League, καθώς όλες οι μεταδόσεις της Τρίτης θα γίνονται πλέον από την πρώτη ψηφιακή συνδρομητική πλατφόρμα, ενώ την Τετάρτη θα καλύπτονται οι εφτά από τις οκτώ ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Η Nova γίνεται ο δυνατός παίκτης του ποδοσφαίρου στo τηλεοπτικό στερέωμα, αφού αποκτά το κορυφαίο ποδοσφαιρικό υπερθέαμα του Champions league έχοντας πλέον και παιχνίδια ελληνικού ενδιαφέροντος. Τα βράδια της Τρίτης, οι φίλαθλοι του πρωταθλητή Ολυμπιακού θα «αγωνιούν» μπροστά στην οθόνη της Νova, παρακολουθώντας σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας την προσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδας στους Ομίλους του Champions League. H ενδεχόμενη πρόκριση του Παναθηναϊκού στους Ομίλους θα φέρει στην ίδια ακριβώς θέση και τους φιλάθλους του «τριφυλλιού».

Πληροφορίες από το συνδρομητικό κανάλι αναφέρουν ότι προκειμένου το κορυφαίο τηλεοπτικό προϊόν να καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα εκπέμψει και δεύτερο κανάλι High Definition, το Novasports HD2, για να μεταφέρει με τον καλύτερο τηλεοπτικό τρόπο την ατμόσφαιρα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Κάθε αγωνιστική σεζόν αποτελεί μια δέσμευση της διοίκησης της Nova προς τους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές της, ότι θα προσφέρει μια ποδοσφαιρική πανδαισία 318 ευρωπαϊκών αγώνων.
Παράλληλα το έγκυρο δημοσιογραφικό δυναμικό της Nova θα καλύπτει με ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις όσα θα συμβαίνουν στις αποστολές των ελληνικών ομάδων πριν και μετά τον αγώνα, προβάλλοντας έγκαιρα και έγκυρα τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών.

Σκέψεις των ανθρώπων στην Κάντζα, είναι να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον πήχη της τηλεοπτικής εμπειρίας και να κεφαλαιοποιήσουν τη γνώση των τρισδιάστατων μεταδόσεων προσφέροντας σημαντικούς αγώνες σε 3D προβολή και προχωρώντας σε 3D τηλεοπτικές παραγωγές.

Η ΤΕΑΜ, η οποία διαχειρίζεται κεντρικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων, με την απόφαση της να δώσει τα δικαιώματα του UEFA Champions League και UEFA Europa League στον Όμιλο Forthnet έδειξε ότι εμπιστεύεται το καλύτερο προϊόν της στα… «χέρια» των ανθρώπων του ομίλου, γνωρίζοντας ότι θα προβάλλουν και θα προωθήσουν το Champions League, με τον καλύτερο και πιο ποιοτικό τρόπο.
Το καλύτερο ποδοσφαιρικό περιεχόμενο είναι στη Νοva, από τον Μιραλάς μέχρι τον Μέσι, όλοι «στήνονται» στη σέντρα της πρώτης ψηφιακής συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα!



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved