Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…

Σε αδιέξοδο καταλήγουν οι συζητήσεις της ΕΣΗΕΑ με τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, για τις Συλλογικές Συμβάσεις.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και τα αντίστοιχα Συμβούλια των Ιδιοκτητών σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς για την υπογραφή νέων ΣΣΕ «παγώνουν», με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Αυτά που προτείνουν απ’ την μία οι ιδιοκτήτες και απ’ την άλλη το συνδικαλιστικό όργανο βρίσκονται στα δύο άκρα, με αποτέλεσμα η εξεύρεση ενός κοινού σημείου αναφοράς να αποτελεί μάλλον όνειρο θερινής νυκτός.

Έτσι τόσο η συνέχιση των συζητήσεων δεν φαίνεται να καταλήγει σε κάποια λύση, αλλά και οι απεργιακές κινητοποιήσεις δεν οδηγούν (με βάση την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί) σε αποτέλεσμα. Η κατάσταση, δηλαδή, είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την ΕΣΗΕΑ που καλείται να «τετραγωνίσει» τον κύκλο.

Ο ΑΝΤ1 στο Europa League

Τους αγώνες της Ντιναμό Κ. με την Μάντσεστερ Σ. και της Μπράγκα με τη Λίβερπουλ θα δείξει ο ΑΝΤ1 στην επόμενη φάση του Europa League, που θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου. Σε ότι αφορά στις ρεβάνς, το κανάλι του Αμαρουσίου θα αποφασίσει για τις μεταδόσεις ανάλογα με τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων.

Δευτέρα το πόρισμα;

Πιθανότατα την Δευτέρα θα βγει το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που διενήργησε η ΕΡΤ για ενδεχόμενες παραλείψεις στην μετάδοση του ντέρμπι, Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που έγινε το προπερασμένο (19/2) Σάββατο και μεταδόθηκε απ’ τη ΝΕΤ.

Εφτά μισθολόγια, 13 μπλοκάκια…

Η Δευτέρα θα είναι η τελευταία μέρα έκδοσης της αθλητικής εφημερίδας, «Score Live», καθώς λόγω της χαμηλής κυκλοφορίας και παρά τις προσπάθειες να κρατηθεί εν ζωή, η ιδιοκτησία αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία της.

Θα πρέπει να τονιστεί πως στην Score εργάζονται επτά συνάδελφοι που βρίσκονται στο μισθολόγιο και άλλοι 13 που είναι με μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών.

Μην ξεχνάτε τα Όσκαρ…

Στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρα θα ξεκινήσει, απ’ το Novasports cinema, η μετάδοση της διαδικασίας (αρχικά με τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί) της 83ης απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ.


Μεγάλο ντέρμπι Καμπιονάτο στο Conn-X TV Sport 3

Το μεγάλο ντέρμπι του Καμπιονάτο, ανάμεσα στην Μίλαν και τη Νάπολι που θα γίνει την Δευτέρα και θα ξεκινήσει στις 21.45 θα μεταδώσει το Conn-X TV Sport 3.

Μνημόνιο Νο4

Μια μεγάλη συζήτηση για το περίφημο και φλέγον θέμα του μνημονίου θα είναι το σημείο αναφοράς στην αυριανή (23.10) εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, στο MEGA.

Μνημόνιο Νο 4. Τα νέα μέτρα. Οι καθυστερήσεις. Οι παραλείψεις. Οι αστοχίες της κυβέρνησης, η στάση της αντιπολίτευσης. Τι άλλο μας περιμένει; Οι κρίσιμες μέρες που έρχονται. Πόσο δύσκολο θα αποδειχθεί το 2011;

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Γιάννης Παπαθανασίου και ο επικεφαλής του «Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής» Αλέκος Αλαβάνος.



Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved