Πρόταση για περικοπές 22%!

Πρόταση για περικοπές 22%!

Μεγάλο «μαχαίρι» στους μισθούς, ετοιμάζει η εφημερίδα «Μακεδονία».

Η ιδιοκτησία της εφημερίδας «Μακεδονία» έστειλε επιστολή στο Δ. Σ. της ΕΣΗΕΜΘ (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης) και ζήτησε απ’ το συνδικαλιστικό όργανο να κάνει προτάσεις, ώστε να μειωθεί το εργατικό κόστος στο συγκεκριμένο ΜΜΕ κατά 22%, απ’ την στιγμή που υπάρχει κάθετη άρνησή του, στην εκ περιτροπής απασχόληση.

Η ΕΣΗΜΘ απάντησε πως πρέπει οι δύο πλευρές να ξεκινήσουν διάλογο, ενώ η ιδιοκτησία της «Μακεδονίας» έστειλε νέο μήνυμα που ανέφερε ότι οι αποφάσεις πρέπει να είναι άμεσες. Εν τέλει κοινό σημείο αναφοράς δεν βρέθηκε.

Έκτακτη συνάντηση…

Σε περίπου μία ώρα το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΜΘ κλήθηκε απ’ την ιδιοκτησία της «Μακεδονίας» για έκτακτη συνάντηση των δύο πλευρών, προκειμένου να γίνει η κατ’ ευθείαν συζήτηση και να βρεθεί αυτό το κοινό σημείο αναφοράς που γράφουμε παραπάνω. Είναι μία συνάντηση απολύτως κρίσιμη, ύστερα απ’ τις δύο συνεχόμενες 48ωρες απεργίες που έγιναν στον όμιλο.

Αύριο με «Αγγελιοφόρο»

Κρίσιμη, όμως, θα είναι η συνάντηση που θα έχει την Τετάρτη το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΜΘ με την ιδιοκτησία του «Αγγελιοφόρου», επίσης με κυρίαρχο θέμα την εφαρμογή της εκ περιτροπής απασχόληση που προσπαθεί να προωθήσει η δεύτερη. Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι ένα διήμερο που θα κρίνει πολλά για τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ στο ντέρμπι…

Οι Νίκος Οικονομόπουλος, Νίκος Παγιωτέλης θα κάνουν το ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, για λογαριασμό της ΝΕΤ.

WRC και MOTO GP στο woop!

Το woop.gr απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης τόσο του WRC, όσο και του MOTO GP. Για την ακρίβεια θα μεταδοθούν όλοι οι αγώνες των δύο διοργανώσεων στην διάρκεια της σεζόν.

Μπασκετική ενημέρωση…

Πλούσια θα είναι η αποψινή μπασκετική εκπομπή «Jump Shoot» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ (23.30). Αναλυτικά:

1)       Τι έγινε το σαββατοκύριακο στα ματς της Α1. Πλούσια στιγμιότυπα και δηλώσεις. Τι είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον Καλάθη, η ανακοίνωση της αποχώρησης του Λάζαρου Παπαδόπουλου από τον ΠΑΟΚ.

2)       Η Α2 στο πιάτο σας. Εκτενή στιγμιότυπα από τον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στον Αμύντα και το Λαύριο.

3)       Ρετρό από την δεκαετία του ’90. Με Παπάγου και Απόλλωνα Πατρών. Και Κουφός, Γκάρος, Κονδύλης εναντίον Χοτοκουρίδη, Τζάκη και Μπερδέση.

4)       Ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Κώστας Παταβούκας μιλάνε για το μεγάλο φιλικό ματς της Κυριακής ανάμεσα στους Έλληνες βετεράνους και τους αντίστοιχους της Μπαρτσελόνα, που θα γίνει στα Γιάννινα.

5)       Ο Λευτέρης Σούμποτιτς επέστρεψε στην μεγάλη του αγάπη, τον Άρη. Δείτε τι είπε.

6)       Ο Σάκης Τζαλαλής μιλάει για την αγάπη του, το Παγκράτι. Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης μας θυμίζει τον τελικό των ξυρισμένων κεφαλιών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

7)       Γεύση από το ολ στα γκέιμ του ΝΒΑ του 1993. Με Τζόρνταν, Μπάρκλει, Μαλόουν και Στόκτον. Πως ο Χάρολντ Μάινερ είχε πάρει τα καρφώματα. Και ο Μαρκ Πράις τα τρίποντα.

8)       Ρεπορτάζ από την μεγάλη νίκη-πρόκριση στους «4» του Eurocup των κοριτσιών του Αθηναϊκού επί της Σαραγόσα.

9)       Οι Μπομπκατς νίκησαν τους Λέικερς. Δείτε το πώς.

10)   Ρεπορτάζ από τα ματς Κυπέλλου της προηγούμενης Τετάρτης.

11)   Απίστευτο ρετρό από την Α2 της προηγούμενης δεκαετίας.

Καλεσμένος στο στούντιο είναι ο πλέι-μέικερ του Πανιωνίου, Μάριος Μπατής.



Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved