O δρόμος προς το ντέρμπι «αιωνίων» στη Nova!

O δρόμος προς το ντέρμπι «αιωνίων» στη Nova!

Για τις ειδικές εκπομπές οι οποίες θα είναι αφιερωμένες  στο ερχόμενο ντέρμπι του «Καραϊσκάκης» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (19/11, 19:30) ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσή της η «NOVA».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

«O δρόμος προς το ντέρμπι των «αιωνίων» στα κανάλια Novasports!

Τα κανάλια Novasports από την Κυριακή 13/11 έως και την Παρασκευή 18/11 ζουν στον παλμό του μεγάλου ντέρμπι των 2 «αιωνίων» αντιπάλων!

Καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει, η Nova «ζεσταίνει» το φίλαθλο κοινό, με μια σειρά από αφιερωματικές εκπομπές και μεταδόσεις, πριν από το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, το Σάββατο 19/11στις 19.30 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που θα καθηλώσει όλους στους δέκτες του Novasports1 και NovasportsHD!

Η διαδρομή προς το ντέρμπι ξεκινά αυτή την Κυριακή 13/11, δίνοντας την ευκαιρία στους συνδρομητές Nova να ξαναζήσουν 2 σημαντικές αναμετρήσεις στην ιστορία των ντέρμπι, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, στο Novasports2. Ειδικότερα, πρόκειται για τους αγώνες:
• ΟΣΦΠ- ΠΑΟ 26/3/2000 στις 15.00
• ΟΣΦΠ- ΠΑΟ 4/3/2001 στις 17.00
Τα παιχνίδια θα προβληθούν σε επανάληψη Τρίτη 15/11 και Τετάρτη 16/11 στις 21.30 στο Novasports2.

Ειδικές εκπομπές Legend Stories

Την Πέμπτη και Παρασκευή 17 και 18/11 στις 21.30 το βράδυ, θα προβληθούν δύο εκπομπές “Legend Stories” ειδικά αφιερωμένες στους μεγάλους αντίπαλους:

Πέμπτη 17/11 Legend Stories: Αντώνης Νικοπολίδης
Η εκπομπή παρουσιάζει τον πρώην διεθνή τερματοφύλακα που αγωνίστηκε στους δύο «αιωνίους», Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος ξεδιπλώνει την καριέρα του από το ξεκίνημά της στην Αναγέννηση Άρτας, την πορεία του στον Παναθηναϊκό και την ταραχώδη λήξη της συνεργασίας του με την ομάδα του «τριφυλλιού», την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο Euro 2004 και τέλος την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τους τίτλους που κέρδισε με την ομάδα του Πειραιά.
Η εκπομπή θα προβληθεί την Πέμπτη 17/11 στις 21:30 στο Novasports2 , την Παρασκευή 18/11 στις 19:00 στο Novasports1 και το Σάββατο 19/11 στις 11:30 στο Novasports1 και στις 14:30 στο Novasports2.

Παρασκευή 18/11 Legend Stories: ΟΣΦΠ – ΠΑΟ Η δεκαετία του `60
Η εκπομπή μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στη δεκαετία του 60’, παρουσιάζοντας μοναδικές στιγμές από τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός εκείνη την εποχή. Οι συνδρομητές Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλα ονόματα του παρελθόντος εν δράση, όπως ο Γιώργος Σιδέρης και ο Μίμης Δομάζος. Η εκπομπή θα προβληθεί την Παρασκευή 18/11 στις 21:30 στο Novasports2 και τα μεσάνυχτα, αμέσως μετά την εκπομπή «Ώρα 12», καθώς και το Σάββατο 19/11 στις 10:30 στο Novasports1 και στις 13:30 στο Novasports2.

LIVE STREAMING

Όλο αυτό το πλούσιο αφιερωματικό περιεχόμενο είναι διαθέσιμο και μέσω της υπηρεσίας LIVE Streaming.

Οι συνδρομητές των broadband υπηρεσιών του Ομίλου Forthnet απολαμβάνουν το μοναδικό προνόμιο να παρακολουθούν ζωντανά και αποκλειστικά σε κορυφαία ποιότητα, επιλεγμένους αγώνες της Superleague.
Μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα www.novasports.gr, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, χωρίς user name & password, μπείτε στην ενότητα Live Streaming και παρακολουθήστε σε υψηλή ποιότητα επιλεγμένους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ζήσε το πάθος για το ντέρμπι των αιωνίων στη Nova, την πρώτη ψηφιακή συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα».

 

 

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved