Ζήτησαν να επανακυκλοφορήσει «Ο Φίλαθλος»

Ζήτησαν να επανακυκλοφορήσει «Ο Φίλαθλος»

Γραπτό υπόμνημα μέσω του οποίου ζητούν να γίνουν άμεσα οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να επανακυκλοφορήσει η εφημερίδα, έστειλαν οι εργαζόμενοι του «Φιλάθλου», οι οποίοι πραγματοποίησαν συνέλευση το μεσημέρι της Πέμπτης (20/10).

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η ΕΣΗΕΑ να καλέσει αύριο (21/10) τον διευθυντή της εφημερίδας, Γιώργο Κολοκοτρώνη σε συνάντηση, όπου θα τεθούν επί τάπητος πιθανές λύσεις, ενώ θα συζητηθούν και όλες οι εξελίξεις του καυτού ζητήματος.

Αναλυτικά το υπόμνημα:

ΠΡΟΣ: Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά από την συνέλευση των εργαζομένων στην εφημερίδα «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου 2011 στα γραφεία της Ενωσής μας, με θέμα την συνέχιση των ενεργειών μας για την επίλυση των ζητημάτων, τα οποία έχουν προκύψει με τη μη καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους και την μη έκδοση της εφημερίδας από τη μεριά της εργοδοσίας, αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:

Η επιδίωξη συνάντησης του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ με τον εκδότη-διευθυντή της εφημερίδας Γεώργιο Κολοκοτρώνη, ώστε να του ζητηθεί διαμεσολαβητικός ρόλος με την ιδιοκτησία της εφημερίδας.

Η δέσμευση, ενώπιον του Δ.Σ. της Ενωσης, από την πλευρά όλων των εργαζομένων στην εφημερίδα ότι σε περίπτωση που δεχτούν κρούση για οποιαδήποτε μορφή διαπραγμάτευσης που αφορά τα εργασιακά τους ζητήματα, να ενημερώσουν πάραυτα το σύνολο των εργαζομένων και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Η κατηγορηματική άρνηση των εργαζομένων για σύσταση επιχειρησιακού σωματείου και η υπογραφή οποιασδήποτε επιχειρησιακής σύμβασης.

Η σύσταση πενταμελούς επιτροπής, η οποία θα εκπροσωπεί από εδώ και στο εξής τους εργαζόμενους στην εφημερίδα μέχρι την εκλογή εκπροσώπου, μετά την παραίτηση του εκλεγμένου εκπροσώπου Κωνσταντίνου-Γεωργίου Κούλη.

Η αίτηση για  ανάληψη πρωτοβουλίας από το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ για διενέργεια αρχαιρεσιών προκειμένου να εκλεγεί νέος εκπρόσωπος εργαζομένων στην εφημερίδα «ΦΙΛΑΘΛΟΣ».

Η εξουσιοδότησή μας προς τη νομική υπηρεσία της ΕΣΗΕΑ να ασκήσει κάθε ένδικο μέσο για την υπεράσπιση της εργασίας και των δικαιωμάτων μας.

Παρακαλούμε θερμά το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ όπως επισπεύσει τη διαδικασία έγκρισης του αιτήματός μας για οικονομικό βοήθημα λόγω της τραγικής οικονομικής μας κατάστασης.

Για τη Γ.Σ.

Η πενταμελής επιτροπή

Κορακής Ιωάννης, Μπάνος Νικόλαος, Παγαρτάνης Αργύριος, Σκριβάνος Γεώργιος, Χαρόπουλος Θεόδωρος



Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved