Δύσκολο το minimum συμφωνίας!

Δύσκολο το minimum συμφωνίας!

Οι συνδικαλιστικές Ενώσεις στον Τύπο βρίσκονται σε στάδιο συζητήσεων, ώστε να υπάρξει μία κοινή αντιμετώπιση της υπόθεσης με τις ΣΣΕ, με πρώτη αυτή των εφημερίδων.

Αύριο (Τετάρτη 2/2) θα γίνει το ραντεβού της ΕΣΗΕΑ με το αντίστοιχο Δ.Σ. της ΕΙΗΕΑ (Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών), με τις πιθανότητες  να βρεθεί ένα minimum συμφωνίας να μοιάζουν περιορισμένες. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός των άλλων, η ΕΣΗΕΑ θα ζητήσει να πάψουν να ισχύουν οι ατομικές - επιχειρησιακές συμβάσεις, όπου και αν έχουν εφαρμοστεί, καθώς και να επιστραφούν τα παρακρατηθέντα χρήματα στους εργαζόμενους. Επαναλαμβάνουμε, πάντως, ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Ο Ίβκοβιτς και ο Πρισκομάτης
Ιδού το περιεχόμενο της αποψινής μπασκετικής εκπομπής «Jump Shoot» στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ με τον Τόλη Κοτζιά (23.30). Πιο αναλυτικά:
1)    Τι είπαν Βασιλόπουλος, Περπέρογλου, Καϊμακόγλου και Βουγιούκας για την κλήρωση της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
2)    Τι δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς για το δύσκολο ματς του Ολυμπιακού με την Βαλένθια.
3)    Τι λένε οι παίκτες του Παναθηναϊκού για το ματς-φωτιά με την Κάχα Λαμποράλ.
4)    Τι έγινε στην Α1 το ουίκεντ που μας πέρασε.
5)    Ρετρό με Πανιώνιος-ΠΑΟΚ και Φάνη Χριστοδούλου, Γάσπαρης και Μπρούγος εναντίον Κόρφα, Πρέλιεβιτς, Φασούλα και Μπάρλοου.
6)    Ο Πιερικός/Αρχέλαος νίκησε την ΑΕΚ Άργους για την Α2. Δείτε το ξέσπασμα για την διαιτησία του προπονητή της ομάδας του Άργους, Κώστα Οικονομάκη.
7)    Συνέντευξη του Θόδωρου Πρισκομάτη, παλαίμαχου άσου του Περιστερίου, του Αμαρουσίου και του Πιερικού. Τι λέει για Πεδουλάκη, Κορωνιό και Μπαρτζώκα.
8)    Ο Ίκαρος Καλλιθέας και οι Εσπερίδες έκοψαν την πίτα τους. Δείτε τι είπαν στην κάμερα του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ και στον Παύλο Σφενδυλάκη οι Παναγιώτης Φασούλας, Γιώργος Σιγάλας, Δημήτρης Αγγελόπουλος και Γιάννης Σγουρός.
9)    Πλούσια στιγμιότυπα από τα χθεσινά ματς του ΝΒΑ.
10)    Ο Πιερικός/Αρχέλαος επανέρχεται στο προσκήνιο. Μιλάνε για την ομάδα της Κατερίνης ο πρόεδρος της, Απόστολος Πόδας, καθώς και οι παλιοί της άσοι Χελιδώνης και Γκοτζαμάνης.
11)    Ρετρό Α2 από την προηγούμενη δεκαετία.
12)    Τι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στα ματς της Ευρωλίγκα.
Καλεσμένος στο στούντιο είναι ο παλαίμαχος άσος του Πανιωνίου, Μάκης Δρελιώζης.

Το δράμα του Ομίλου Λαναρά…

Το δελτίο Τύπου του MEGA για το περιεχόμενη της «Έρευνας», την Τετάρτη, στις 23.50: «Ήταν μία μεγάλη παραδοσιακή ελληνική βιομηχανία, με ιστορία 140 χρόνων πίσω της. Ύστερα ήρθε το μεγάλο πάρτι του χρηματιστηρίου. Η μετοχή της εκτοξεύθηκε στα άστρα. Κι όταν, μετά από λίγα χρόνια, έπεσε στην άβυσσο, αποκαλύφθηκε ότι πίσω από έναν πύργο με χαρτιά μετοχών, κρυβόταν η παρακμή της παραγωγής. Τα 17 εργοστάσια της εταιρείας είναι σήμερα κλειστά. Περίπου 700 εργαζόμενοι, που έχουν απομείνει, μένουν απλήρωτοι κοντά δύο χρόνια. Κι όμως κάποιοι ελπίζουν ότι υπάρχει ακόμη ζωή κάτω από τα ερείπια κι ότι μπορεί να ξαναδούμε ανάπτυξη μέσα από την καταστροφή.
Η «Έρευνα» αναψηλαφεί το δράμα του Ομίλου Λαναρά και ανακαλύπτει ότι μπορεί να είναι μια μικρογραφία του δράματος της ελληνικής οικονομίας και μια εξήγηση του πώς βρεθήκαμε από την ευφορία στην κρίση, μέσα σε δέκα χαμένα χρόνια…».



ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα Μεντιλίμπαρ - Δύο αλλαγές στη ρεβάνς
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα Μεντιλίμπαρ - Δύο αλλαγές στη ρεβάνς
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Πήγε Κωνσταντινούπολη ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Πήγε Κωνσταντινούπολη ο Βαγγέλης Μαρινάκης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved