Μέτοχοι αμέτοχοι και... καταδιωκόμενοι

Μέτοχοι αμέτοχοι και... καταδιωκόμενοι

Τι κοινό έχουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με τους μετόχους του Παναθηναϊκού; Αμφότεροι τρέχουν να κρυφτούν για να γλιτώσουν την οργή του κόσμου. Των πολιτών οι μεν, των οπαδών του «τριφυλλιού» οι δε. Και τι κοινό έχουν οι μετοχές του Παναθηναϊκού με τα ελληνικά ομόλογα; Αμφότερες/α κανείς δεν ενδιαφέρεται να τις/τα αγοράσει (κι αυτοί που τις/τα έχουν, κοιτάζουν πώς θα τις/τα ξεφορτωθούν!).

Στο Sofitel έφτασε η... χάρη του ΔΣ του Παναθηναϊκού για να γλιτώσει από τους οπαδούς της ομάδας που του ετοίμαζε... αποθεωτική υποδοχή στα γραφεία της ΠΑΕ. Να είναι άραγε σημειολογικό το γεγονός ότι επέλεξαν ξενοδοχείο που βρίσκεται στο αεροδρόμιο; Οχι τίποτα άλλο, αλλά να έχουν έτοιμη έξοδο διαφυγής αν δουν τα δύσκολα. Οσο και να το κάνεις, θυμίζει λίγο η κατάσταση το ανέκδοτο με τον χασικλή και τον λεπρό στη φυλακή («Τι έγινε ρε μεγάλε; Την κάνουμε σιγά σιγά;»).

Γιατί όσο κι αν υπάρχουν ομοιότητες με τους βουλευτές, οι «πράσινοι» μέτοχοι δεν διαθέτουν και τα... κομφόρ που διαθέτουν οι... εκλεκτοί του λαού. Ούτε υπόγειες... στοές υπάρχουν για να την κάνουν από τα γραφεία της ΠΑΕ, ούτε ελικόπτερο είναι... παρκαρισμένο πάνω στο κτίριο, ούτε δέκα διμοιρίες ΜΑΤ μπορούν να... στρατοπεδεύσουν έξω απ' αυτά δια παν ενδεχόμενον. Μπορούν δηλαδή, είναι βέβαιο ότι σε κάθε ΔΣ επιστρατεύεται η μισή ασφάλεια της περιοχής Αμαρουσίου, αλλά όσο και να το κάνεις, δεν είναι... σικ!

Οπότε αναγκάζονται να φυλάνε τα ρούχα τους για να έχουν τα μισά. Εδώ που τα λέμε βέβαια οι μέτοχοι αποκλείεται να κινδύνευαν με προπηλακισμούς, όπως κινδυνεύουν οι βουλευτές. Το πολύ πολύ να «τα άκουγαν» για την κατάσταση στην οποία έχουν φέρει τον Παναθηναϊκό κι αυτό είναι όλο. Αντε με μερικούς απ' αυτούς, που τους εμπιστεύονται οι οπαδοί περισσότερο, να άνοιγαν κανα πηγαδάκι για να πουν τον πόνο τους.

Αλλωστε, το... διαχρονικό αντικείμενο του πόθου των οπαδών του «τριφυλλιού», σνομπάρει χαρακτηριστικά τις τελευταίες συνεδριάσεις του ΔΣ και προτιμά να στέλνει σ' αυτό επιστολές. Οπότε όσο και να επιθυμούν ένα... τρυφερό τετ-α-τετ μαζί του, το πιο πιθανό είναι να τους μείνει απωθημένο.

Θα μπορούσε βέβαια να πει κανείς ότι επέλεξαν να κάνουν το ΔΣ στο Sofitel για να μπορέσουν να κουνήσουν το... μαντίλι του αποχαιρετισμού στον Τζιμπρίλ Σισέ. Από τη χαρά τους που επιτέλους κλείνει η μετακόμισή του στη Λάτσιο και θα κινηθεί λίγο το χρήμα για να γίνει καμιά μεταγραφή... Ελα όμως που ο Γάλλος το μετάνιωσε και δεν φεύγει σήμερα για Ρώμη, αφού θέλει πρώτα να περάσει από την Παιανία για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Οπότε μπορεί τελικά ο λόγος που άλλαξε τόπο διεξαγωγής το ΔΣ να είναι αυτός που βγήκε επίσημα προς τα έξω. Οτι δηλαδή δεν υπάρχει επάρκεια πάρκινγκ εκεί που είναι τα γραφεία της ΠΑΕ και στο αεροδρόμιο θα είχαν μεγαλύτερη άνεση. Αλλωστε, με τα αυτοκίνητα - αεροπλάνα που διαθέτουν όλοι, η άνεση του πάρκινγκ δίπλα στο αεροδρόμιο ήταν η πλέον ενδεδειγμένη λύση.

Μ’ αυτά και με τ’ άλλα πάντως ένα είναι βέβαιο. Ότι τα διαρκείας του «τριφυλλιού» που ήταν στάσιμα θα αρχίσουν να πουλάνε. Από εκεί που όλοι σκέφτονταν να μην ανανεώσουν τις κάρτες διαρκείας τους, τώρα θα το κάνουν. Όχι για να θαυμάσουν την ομάδα, γιατί ούτε και ο πλέον αισιόδοξος «πράσινος» οπαδός δεν πιστεύει ότι θα έχει φέτος ανταγωνιστική ομάδα. Αλλά επειδή θα θέλουν όλοι να… κράξουν. Μπάλα μπορεί να μην παιχτεί φέτος στο ΟΑΚΑ, αλλά οι… συναυλίες σκληρού ροκ θα δίνουν και θα παίρνουν.



Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved