Κύριοι, δεν ψιχαλίζει…

Κύριοι, δεν ψιχαλίζει…

Ο κόσμος άκουσε και κατάλαβε... Το Onsports σχολιάζει όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου της Super League.

Όσοι είχαμε την... ατυχία να παρακολουθήσουμε Live τη συνέντευξη Τύπου της Super League, είχαμε ταυτόχρονα και την τύχη να διαπιστώσουμε ξανά, ότι με αυτά τα μυαλά που κουβαλούν όσοι διοικούν και το υπηρετούν ως υπάλληλοι (σωστά κ. Μαρινάκη;), το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα…

Τρία μηνύματα ήθελαν να περάσουν οι κ. Μαρινάκης, Μποροβήλος και Κομνηνός…

Να μας πείσουν ότι ενδιαφέρονται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, ότι για όλα φταίει η αστυνομία και η μη εφαρμογή των νόμων (δεν είναι μακριά απ' την πραγματικότητα αυτό) και ότι τα έσοδα του Συνεταιρισμού ανθούν, αγγίζοντας φέτος τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Να τα χαίρεστε τα έσοδά σας. Να χαίρεστε και τις απόψεις σας για το ελληνικό ποδόσφαιρο, να χαίρεστε και τα πέντε χρόνια που βρίσκεται στη «ζωή» ο Συνεταιρισμός σας.

Και ξέρετε για ποιους λόγους δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Διότι οι φωνές και οι παρεμβάσεις αυτών που το διοικούν «ενώνονται» και γίνονται ένα, όταν κάποιος επιχειρήσει να τους πάρει το βάζο με το μέλι…

Μη γελιόμαστε. Εκεί είναι όλη η ουσία... Να εμφανίσει η Σούπερ Λίγκα το έργο της, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, ώστε να στείλει προς τους υποψήφιους «διεκδικητές», το μήνυμα ότι δεν αστειεύεται.

Είδατε πώς αντέδρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο ερώτημα του Αρη Ασβεστά για τις κασέτες;

Αποφασίζουμε και διατάζουμε... Μια ευκαιρία είχε ο πρόεδρος της Super League να μιλήσει δημόσια με το θεσμικό του ρόλο ως ηγέτης της διοργανώτριας αρχής που έχει «μουγκαθεί» τόσες μέρες και δεν δέχτηκε κουβέντα. Ούτε καν την ερώτηση δεν επέτρεψε στο συνάδελφο να ολοκληρώσει με ύφος που, αν μη τι άλλο, ήταν αγενές.

Ο κόσμος άκουσε και κατάλαβε... Άκουσε τους ηγέτες του ελληνικού ποδοσφαίρου να υπερασπίζονται τα κεκτημένα τους και κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να ιδρώσει το αυτί τους.

Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρήκε και πάλι εντός της αίθουσας τους «κακούς», που θέλουν μόνο πόλεμο να κάνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και οφείλουν κάποια στιγμή, να καταλάβουν ο κ. Μαρινάκης και οι υπόλοιποι «ηγέτες» ότι δεν απευθύνονται σε «χειροκροτητές», αλλά ούτε και σε χαζούς. Σήμερα απευθύνονταν σε δημοσιογράφους και μέσω αυτών, σε χιλιάδες «πελάτες» τους, που δεν πίστευαν στ' αυτιά τους.

Οι δημοσιογράφοι που σέβονται το λειτούργημα που ασκούν, οφείλουν να ερωτούν. Και όσοι έχουν θεσμικό ρόλο, είναι υποχρεωμένοι αν δεν θέλουν να απαντούν, τουλάχιστον να ακούν το ερώτημα...

Οι «πελάτες» που σέβονται τα λεφτά που πληρώνουν για να δουν το «προϊόν», για το οποίο δεν ακούσαμε σήμερα από την ηγεσία της Λίγκας καμία πρόταση - προσαρμογής στις συνθήκες ΔΝΤ που ταλαιπωρούν τον κόσμο, ξέρουν τι θα κάνουν…

Κύριοι, οφείλετε να καταλάβετε ότι το Φθινόπωρο και ο Χειμώνας έχουν περάσει…

Άρα, δεν ψιχαλίζει…



Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved