Σοφοκλή, αντέχεις τόση μπάλα;

Σοφοκλή, αντέχεις τόση μπάλα;

Αν σε αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα υπήρχε «ποδοσφαιρικό κράτος», θα έπρεπε σήμερα να παρέμβει για να στείλει Βοργιά, Μπέο, Δαλούκα, Κούγια, Μαρινάκη και Πατέρα στον εισαγγελέα.

Η κατηγορία με την οποία όφειλε το «ποδοσφαιρικό κράτος» να οδηγήσει τους προαναφερθέντες είναι η απόπειρα (σ.σ. αφού δεν υπάρχει καμία απόδειξη περί του αντιθέτου, τούτη τη στιγμή) δυσφήμισης του αθλήματος.

Δηλαδή, υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι στην Αγγλία, τη Γερμανία και την Ιταλία θα έβγαιναν παράγοντες top class και θα μιλούσαν με τον τρόπο που μιλούν τα τελευταία 24ωρα, Μπέος και Κούγιας και δεν θα κουνιόταν φύλλο;

Σοβαροί να είμαστε…

Και μένει να διαπιστωθεί ο λόγος για τον οποίο μέχρι στιγμής κωφεύει (;) ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος ως «ηγέτης» του ελληνικού «ποδοσφαιρικού κράτους», το οποίο φυσικά δεν υπάρχει, όφειλε όχι απλά να παρέμβει, αλλά να κάνει τον κόσμο άνω κάτω για να διαλευκάνει μια υπόθεση που τη συζητάμε και τη σ υζητούν δύο εβδομάδες τώρα, χωρίς κανένας να έχει αντιδράσει…

Γνωρίζουμε ότι η επίσημη αντίδραση του Πιλάβιου είναι πως υπάρχουν τα αρμόδια πειθαρχικά (ποδοσφαιρικά) όργανα που είναι ανεξάρτητα και παρεμβαίνουν.

Εδώ γελάμε…

Γνωρίζουμε, επίσης, ότι η ΕΠΟ έχει πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί. Όπως ασχολήθηκε με τους περιβόητους φακέλους των «υπόπτων» αγώνων της UEFA.

Εδώ κλαίμε (απ’ τα γέλια…).

Αυτό που δεν γνωρίζουμε και που πιθανότατα θα καθυστερήσουμε καιρό να μάθουμε, είναι το πότε επιτέλους, θα λειτουργήσει ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ως ο άνθρωπος που θα κατορθώσει να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να πει το «Ως εδώ κύριοι», στους «κορυφαίους» και μη, παράγοντες του ποδοσφαίρου μας, που είναι σαφές ότι κάθε χρόνο τέτοια εποχή, προς το φινάλε της σεζόν, χάνουν τη μπάλα και αρχίζουν να αποκαλύπτονται, να αποκαλύπτουν, αλλά και να… καλύπτουν κατά το δοκούν και το ομαδικό ή προσωπικό τους συμφέρον.

Τυχαίο; Δεν νομίζουμε…

Και μετά, βέβαια, φταίει ο κόσμος που στην πλειοψηφία του (γιατί δεν νομίζουμε να υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων οπαδών πάει στα γήπεδα), προτιμά τους καναπέδες και τη ζεστασιά του σπιτιού του για να «αντέξει» τόση μπάλα…

Το χειρότερο, βέβαια, στην περίπτωσή μας δεν είναι πως δεν υπάρχει «ποδοσφαιρικό κράτος». Αυτό το γνωρίζουμε χρόνια τώρα.

Το χειρότερο είναι πως κάποιοι από αυτούς που σήμερα χτυπιούνται και οδύρονται για τα «κακά» που μας έχουν βρει, αύριο – μεθαύριο, όταν έρθει η ώρα να αποδείξουν τα λεγόμενα και γραφόμενά τους θα αρχίσουν να ομιλούν κινέζικα.

Και να… ζωγραφίζουν στο χιόνι.

Και έτσι, θα ζήσουμε όλοι εμείς καλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο χειρότερα.

Τελικά, Σοφοκλή…

Αντέχεις τόση μπάλα;

 

 

* Θυμηθείτε τα πιο σημαντικά επεισόδια στο σίριαλ των ημερών:

 

«Έχει ξεφύγει ο Κούγιας»

«Να δώσει εξηγήσεις ο Μπέος»

«Κασετομαχία» Κούγια - Μπέου

«Υπάρχει νέος παραγκάρχης»

Νέες αποκαλύψεις Βοργιά

Εισαγγελική παρέμβαση για Βοργιά!

Καταγγελίες Βοργιά και μηνύσεις!



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved