Αναβολή στην προχειρότητα

Αναβολή στην προχειρότητα

Οταν η ΕΟΚ δεν είναι σε θέση, στο μερίδιο της ευθύνης που της αναλογεί και που δεν είναι μικρό, να διοργανώσει το μοναδικό -ουσιαστικά- σοβαρό ματς που εξακολουθεί να έχει στην απόλυτη ευθύνη της, τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, τότε όλα τα άλλα σχόλια περιττεύουν.

Η σημερινή αποτυχία για τη διεξαγωγή του τελικού δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για τη μη ανάληψη ευθύνης από την πλευρά της ΕΟΚ.
Η επιθυμία της για τη διεξαγωγή του αγώνα, παρουσία οπαδών των δύο ομάδων, αποδείχτηκε πως δεν ήταν αρκετή και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, όφειλε να έχει προνοήσει για την αποφυγή της αναβολής.

Είναι αλήθεια πως η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού είναι γνωστή από τον Σεπτέμβριο. Όμως, θα ήταν πολύ πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και σίγουρα πολύ πιο... ορθολογικά, αν από τότε γνώριζαν στην ΕΟΚ -και γνώριζαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς- και όλους τους άλλους κανόνες διεξαγωγής του τελικού.

Δηλαδή το γήπεδο φιλοξενίας του αγώνα, τον τρόπο κατανομής και διάθεσης των εισιτηρίων και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει για την κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης και μια οργάνωση αντάξιας της λάμψης που της αξίζει και που είναι αλήθεια, ότι με όσα συνέβησαν ΚΑΙ φέτος, έχει αρχίσει να τη χάνει.

Η ΕΟΚ βάζει τα «χεράκια» της και βγάζει τα... ματάκια της. Οφείλει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος να «εκσυγχρονίσει» το σύστημα λειτουργίας της Oμοσπονδίας και να αφουγκράζεται τα μηνύματα των ημερών...

Γιατί κανένας, σήμερα, δεν θα έτρεχε να εξασφαλίσει σωστή διαχείριση στη διάθεση των εισιτηρίων, αφού αν η απόφαση από το Σεπτέμβριο ήταν, αυτά να διατεθούν σε μαθητές, προφανώς θα είχε βρεθεί ο τρόπος να γίνει αυτό, μέσα στους επτά μήνες που μεσολάβησαν.

Ευχής έργον για το ελληνικό μπάσκετ, είναι το φετινό πάθημα να γίνει μάθημα σε όλους.

Δεν είναι «τρελός» ο Πιλάβιος και η ΕΠΟ που προκαθορίζουν στην έναρξη κάθε περιόδου τους όρους και τον τόπο διεξαγωγής του τελικού του ποδοσφαιρικού κυπέλλου.

Στη συγκεκριμένη εξέλιξη αναβολής του μπασκετικού τελικού, ισχύει κατηγορηματικά το «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει».

Ο συνολικός χειρισμός του Βασιλακόπουλου, έδωσε το δικαίωμα σε πολλούς να εμπλακούν και να εκφράσουν άποψη για τους όρους διεξαγωγής του.

Συμπέρασμα... Ενας τελικός «αιωνίων» αντιπάλων δεν είναι δυνατόν να προγραμματιστεί και να οργανωθεί σωστά, μία ή και δύο εβδομάδες πριν την ημέρα διεξαγωγής του...



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved