Ρετρό ιστορίες: Οταν οι WAGs κλέβουν την παράσταση (photos)

Ρετρό ιστορίες: Οταν οι WAGs κλέβουν την παράσταση (photos)

Μεταξύ των οπαδών και των νεομεταγραφέντων παικτών υπάρχει μια σχέση πάθους, που ξεκινάει από το… αεροδρόμιο. Τι γίνεται όμως όταν ο σταρ της ομάδας επισκιάζεται από το «αστέρι» που τον συνοδεύει;

Το έχουμε δει να συμβαίνει. Και είναι φυσικό. Ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να δείξει την αξία του στο γήπεδο. Ακόμα κι αν αυτή είναι αδιαμφισβήτητη, για να αποδώσει θα πρέπει να υπάρξει χημεία με τη νέα του ομάδα. Κι όλο αυτό, μέχρι να διαπιστωθεί, παίρνει χρόνο. Αντίθετα η «αξία» της συντρόφου του, αποδεικνύεται άμα τη… εμφανίσει.

Γι’ αυτό και είναι πολλές οι σύζυγοι ή σύντροφοι ποδοσφαιριστών που έχουν καταφέρει να προσελκύσουν πάνω τους τα φώτα κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα, αφήνοντας στο περιθώριο τους υποτιθέμενους πρωταγωνιστές.

Ενδεικτικά θα ασχοληθούμε με κάποιες απ’ τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπήρξαν κι άλλες που η παρουσία τους συζητήθηκε.

Εν αρχή ην… η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα

98666

Ο Κριστιάν Καρεμπέ ήταν ένας σπουδαίος παίκτης και από μόνη της η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό δημιούργησε αίσθηση. Οποιος όμως ισχυριστεί πως δεν ασχολήθηκε ούτε μια φορά με το γεγονός ότι η (πρώην πλέον…) σύντροφός του, ήταν το διάσημο μοντέλο Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, μάλλον δεν είναι αρκετά ειλικρινής. Η πανύψηλη Τσέχα με τα μακριά πόδια, δεν ήταν το παραδοσιακό είδος συζύγου που θα εγκαθίστατο μόνιμα στην Ελλάδα για το χρονικό διάστημα παραμονής του συντρόφου της επί ελληνικού εδάφους. Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την κράτησαν πολλές φορές μακριά. Οποτε, ωστόσο, βρισκόταν στην Αθήνα, δεν παρέλειπε να πηγαίνει στο γήπεδο, αλλά και σε όποια κοινωνική εκδήλωση ήταν προσκεκλημένη.

Ο Ραούλ, η Χέμα και η… ξελογιάστρα Αθήνα

422058

Κατά την άφιξη στην Αθήνα του Ισπανού Ραούλ Μπράβο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, δεν υπήρξε κανείς που να μην πρόσεξε τη σύζυγό του Χέμα και τα… πλούσια προσόντα της. Η Ισπανίδα, όμως, μάλλον δεν θα έχει καλές αναμνήσεις από το πέρασμά της από την Ελλάδα. Τα… νυχτοπερπατήματα του άσου των «ερυθρόλευκων» και οι φήμες για παράνομους δεσμούς, στάθηκαν αιτία προσωρινού χωρισμού, με την ίδια να επιστρέφει στην πατρίδα της με διαταραγμένο ψυχισμό. Τελικά γύρισε στην Αθήνα... μάζεψε τον σύζυγό της και αναχώρησαν οριστικά για άλλες πολιτείες.

Η φινετσάτη κυρία Μισέλ

misel

Η σύζυγος του προπονητή του Αρη, Ανρί Μισέλ έκανε ιδιαίτερο «γκελ» στη Θεσσαλονίκη και τους οπαδούς των «κιτρίνων». Η ομορφιά και η γαλλική φινέτσα της εντυπωσίασαν τους πάντες, για όσο χρονικό διάστημα έμεινε στη συμπρωτεύουσα. Δυστυχώς αυτό το χρονικό διάστημα ήταν μικρό. Και όχι μόνο ήταν μικρό, αλλά η κυρία Μισέλ εγκατέλειψε την Ελλάδα με κλάματα. Ο λόγος; Ο Ανρί Μισέλ παρόλο που οι οπαδοί του Αρη είδαν στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που θα «σουλουπώσει» την ομάδα τους, τα… βρόντηξε νωρίς, αφού δεν ήθελε να ταλαιπωρηθεί από τις εσωτερικές κόντρες στο σύλλογο. Ηταν τέτοια η πίεση που άσκησαν οι φίλοι του Αρη στην κ. Μισέλ, προκειμένου να πείσει τον σύζυγό της να αλλάξει γνώμη, ακόμα και στο αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρησή τους, που η συναισθηματική φόρτιση τη λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Κάρλος και η… μάνατζερ Νόρμα Γκαμάρα

96984

Η σύζυγος του Παραγουανού Κάρλος Γκαμάρα που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ δεν ήταν από τις γυναίκες που θα μαγνήτιζαν με την εκθαμβωτική ομορφιά της. Μαγνήτισε, όμως, τους πάντες με την πληθωρική προσωπικότητά της. Η ακατάβλητη Νόρμα ήταν πάντα εκεί, όταν την χρειαζόταν ο Κάρλος, που δεν έκανε βήμα μακριά της. Ηταν ο καλύτερος συμβουλάτορας και μάνατζέρ του, μια γυναίκα ζεστή αλλά και δυναμική, που αγάπησε την Ελλάδα και επιθυμούσε πάντα να επιστρέψει.

Ο… αόρατος Μεχντί Ναφτί

1381060 copy

Η περίπτωση της συντρόφου του Μεχντί Ναφτί είναι η πλέον χαρακτηριστική. Ηταν τόσο εντυπωσιακή που είναι ζήτημα αν κάποιοι οπαδοί του Αρη ασχολήθηκαν στο αεροδρόμιο με τον Γαλλοτυνήσιο άσο την ημέρα της άφιξής του στη Θεσσαλονίκη. Χαρακτηριστική ήταν η μαρτυρία οπαδού των «κιτρίνων» που είχε παρευρεθεί στην υποδοχή: «Πήγαμε στο αεροδρόμιο να τον υποδεχτούμε και ούτε ένας δεν πρόσεξε τον παίχτη! Δεν μας ένοιαζε ποιος ήταν ο παίχτης! Ωσπου ένας οπαδός του Αρη του φόρεσε ένα κασκόλ του συνδέσμου και έτσι ξεκολλήσαμε όλοι από τη γυναίκα του και ασχοληθήκαμε μ’ αυτόν»...

Ο Ριβάλντο, η Ελίζα και οι… φωτογράφοι

353202

Ενας παίκτης σαν τον Ριβάλντο δεν έρχεται κάθε…. μέρα στην Ελλάδα και όπως ήταν φυσικό η άφιξή του αποτέλεσε από μόνη της ένα σημαντικό γεγονός. Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος άσος έφτασε στην Αθήνα με τη γυναίκα του και το γιο του. Η όμορφη Ελίζα, δεύτερη σύζυγος του Ριβάλντο τράβηξε αμέσως την προσοχή των φωτογράφων που την ακολουθούσαν έκτοτε σε κάθε της βήμα, καταγράφοντας την άμεση προσαρμογή της στον ελληνικό τρόπο ζωής. Η Ελίζα δεν άφησε παιχνίδι που να μη δώσει το παρών και ο φωτογραφικός φακός δεν άφησε ενσταντανέ που να μην απαθανατίσει.

Αντί, η «καυτή» κόρη του Γιτζάκ Σουμ

239500

Την σύζυγο του Ισραηλινού προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιτζάκ Σουμ, δεν την γνωρίσαμε ποτέ, δεν συνέβη όμως το ίδιο με την σέξι κόρη του, Αντί. Παντρεμένη στο Ισραήλ και μητέρα, δεν μπορούσε να εγκατασταθεί στην Αθήνα, αλλά ταξίδευε συχνά στην Ελλάδα για να δει τον πατέρα της, ο οποίος της είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Οταν βρισκόταν στην Αθήνα, έδινε σε κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού το «παρών» στις εξέδρες και ήταν φανερό ότι αυτές αποτελούν τον... φυσικό της χώρο, γεγονός απόλυτα λογικό με πατέρα προπονητή και σύζυγο ποδοσφαιριστή. H παρουσία της, μάλιστα, έφερε και γούρι στον πατέρα της, αφού με αυτόν προπονητή, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 2004 το νταμπλ. Όταν έφυγε ο Σουμ, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» δεν έδειξαν να στενοχωριούνται ιδιαίτερα. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο με την «απώλεια» της Αντί…



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved