Υπόθεση και σχέση οικογενειακή!

Υπόθεση και σχέση οικογενειακή!

Η διαδικασία της διαδοχής στη διοίκηση μιας εταιρίας, σε αθλητικό - και όχι μόνο - επίπεδο, πάντα εγκυμονεί κινδύνους δημιουργίας ανησυχίας ή ακόμα και πανικού σε όσους σχετίζονται, έμμεσα ή άμεσα με αυτή.

Τι επιφυλάσσει το μέλλον, ποιος θα αναλάβει, αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο ύψος των περιστάσεων, αν θα αντέξει τους όποιους κραδασμούς το «μαγαζί» ή θα καταρρεύσει...

Είναι μερικές μόνο από τις σκέψεις που μπορεί να κάνει κάποιος.

Στην περίπτωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για να περάσουμε στο κυρίως θέμα, ή μάλλον στο μέγα θέμα των τελευταίων ημερών, στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Ανησυχία υπάρχει στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν είναι και δικαιολογημένη.

Μια ομάδα πρότυπο, μια οικογένεια που στο πέρασμά της εδώ και χρόνια σαρώνει τα πάντα, μπαίνει πλέον σε διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στον Sentra FM ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ομόφωνη και ειλημμένη απόφαση της οικογένειάς του, να αποχωρήσει από την οικογένεια του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Ετσι αντιμετωπίζεται για τους Γιαννακόπουλους ο Παναθηναϊκός. Ως οικογένεια. Και αν θέλετε, αυτό ήταν και παραμένει το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας της «πράσινης» ΚΑΕ, σε όλα τα επίπεδα. Περισσότερο και από τη βροχή των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που έχουν δαπανηθεί και επενδυθεί, όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός πωλείται και όσο και αν αυτό ακούγεται «βαρύ» στις τάξεις των οπαδών του, είναι γεγονός. Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και η οικογένεια Γιαννακόπουλου επέλεξε το καλύτερο timing από πλευράς ισχύος του brand name και βγαίνει στην αγορά τώρα, που γνωρίζει ότι είναι περισσότερες οι πιθανότητες για την εύρεση ικανού επενδυτή που θα εγγυηθεί με την παρουσία του - σε θεωρητικό πάντα επίπεδο, γιατί τα υπόλοιπα κρίνονται στα παρκέ - τη συνέχιση της αυτοκρατορίας.

Ακόμα και αυτό, πάντως, η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι αποφασισμένη να το εξασφαλίσει, παραδίδοντας την ομάδα σε σίγουρα και ικανά «επενδυτικά» χέρια.

Και μέχρι αυτά να βρεθούν, είναι επίσης δεδομένη η πρόθεσή της, να κινήσει τις διαδικασίες στήριξης του νυν πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας, ώστε να διατηρήσει τα σκήπτρα του.

Η παρουσία του Ομπράντοβιτς, που ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλεσε «μέλος της οικογένειας» μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, στην τεχνική ηγεσία αποτελεί την εγγύηση και την ασφαλιστική δικλείδα που αυτόματα... διαλύει τα τυχόν σύννεφα.



Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved