Οσα απάντησε ο Μαχλάς στον Πιλάβιο για τις απειλές...

Οσα απάντησε ο Μαχλάς στον Πιλάβιο για τις απειλές...

Αρχίζει και αγριεύει το παιχνίδι γύρω από τη μη αδειοδότηση του ΟΦΗ, σε βαθμό τέτοιο που να επικαλείται ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ότι απειλείται η ζωή του, εκφράζοντας, παράλληλα, φόβους και για την σωματική ακεραιότητα μελών της οικογένειάς του.

Το θέμα έσκασε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης και πήρε αμέσως ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Δεν είναι και μικρό πράγμα, να βγαίνει ο Σοφοκλής Πιλάβιος και να εκμυστηρεύεται -αρχικά- την ύπαρξη απειλών κατά της ζωής του και στη συνέχεια να τις επιβεβαιώνει, μέσω της γραπτής δήλωσής του στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Και είναι φανερό ότι η κατάσταση αρχίζει και γίνεται ανεξέλεγκτη...

Από την άλλη πλευρά, στον ΟΦΗ δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια, αφού ο πρόεδρος της ΕΠΟ φέρεται ότι άφησε να εννοηθεί πως προέρχονται από Κρητικούς οι απειλές.

Γι’ αυτό και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Μαχλά, σε μια προσπάθεια να τον ενημερώσει για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Πιλάβιος είπε ευθέως στον Μαχλά πως δέχεται απειλές κατά της ζωής του, διευκρινίζοντάς του, μάλιστα, ότι αυτές προέρχονται από την Κρήτη και άτομα που ισχυρίζονται πως είναι Κρητικοί.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, ακούγοντας τον Πιλάβιο να τον ενημερώνει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει του ξεκαθάρισε και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο, πως ο ίδιος και ο ΟΦΗ δεν έχουν καμία απολύτως εμπλοκή.

«Πρόεδρε, άλλο πράγμα το ποδόσφαιρο και άλλο η ανθρώπινη ζωή. Να προχωρήσεις σε καταγγελία στην Αστυνομία και αν θεωρείς ότι πίσω από κάτι τέτοιο μπορεί να βρίσκομαι εγώ, τότε σου δίνω την άδεια να προχωρήσεις και σε άρση του απορρήτου για τις τηλεφωνικές μου συνδιαλέξεις. Γνωρίζεις ότι έχει γίνει από την ΕΠΟ αδικία εις βάρος της ομάδας μας, αλλά σου τονίζω κατηγορηματικά ότι δεν έχουμε εμείς καμία σχέση με τέτοιου είδους ενέργειες», ήταν η απάντηση του Μαχλά στον Πιλάβιο.

Στον ΟΦΗ θεωρούν ότι με αυτή την κίνηση, ο Πιλάβιος επιχειρεί να μετατοπίσει το βάρος του «αποκεφαλισμού» της κρητικής ομάδας, στις αντιδράσεις του κόσμου της και την πίεση που ασκείται από την πλευρά της διοίκησης του συλλόγου, για να εξασφαλίσει τη δικαίωση που διακαώς αναζητεί με ένδικα μέσα, στο αίτημα επανεξέτασης του φακέλου.

Η επικοινωνία Πιλάβιου - Μαχλά για τις απειλές που δέχεται ο πρόεδρος του ΟΦΗ δεν χωράει καμία απολύτως αμφισβήτηση.  Όπως λένε στο Ηράκλειο, αμφισβητήσεις και μάλιστα πολλές, χωρούν μόνο στον τρόπο που τελικά εξετάστηκε και κόπηκε ο φάκελος του ΟΦΗ.

Δίχως να σημαίνει αυτό πως δεν υπήρξαν ενδείξεις ελλείψεων, σε πρώτο βαθμό εξέτασης, δίχως να σημαίνει ότι έπρεπε να υπάρξει ευνοϊκή αντιμετώπιση έναντι των υπολοίπων ΠΑΕ.

Ο Μαχλάς φωνάζει εδώ και μέρες και ζητάει κάτι που ακούγεται και είναι, πράγματι, αυτονόητο. Να του δοθεί η δυνατότητα, ακόμα και δημόσια, να αντικρούσει τους ισχυρισμούς της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης, για τα «κόκκινα» σημεία που έκριναν το κόψιμο του φακέλου του ΟΦΗ.

Αυτή τη δυνατότητα, ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ως πρόεδρος της ΕΠΟ την αρνήθηκε, αφού αν έπραττε κάτι διαφορετικό, θα άνοιγαν οι ασκοί του Αιόλου. Πάνω απ’ όλα το… αυτοδιοίκητο και η προστασία στο… άβατο της διαδικασίας και των φακέλων που παραμένουν ερμητικά κλειστοί.

Τώρα, όμως και οι δύο πλευρές θερίζουν θύελλες.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, αισθάνεται και προφανώς θα έχει και ενδείξεις γι’ αυτό, να απειλείται η ζωή του ιδίου και των μελών της οικογένειάς του.

Φυσικά, αυτό πρέπει να καταδικαστεί από όλες τις πλευρές, δίχως δεύτερη σκέψη...

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, αισθάνεται πως για δεύτερη σερί χρονιά, αλλά με διαφορετικό τρόπο, αυτή τη φορά, μπήκε... «φρένο» στην πορεία επιστροφής της ομάδας του στη Super League.

Σε αυτή τη διαδικασία, είναι σαφές πως το ποδόσφαιρο πρέπει να παραμείνει παιχνίδι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορεί κάποιος να παίζει με την ανθρώπινη ζωή, χάνοντας τη... μπάλα.

Γιατί πολύ απλά, υπάρχουν και... ανεγκέφαλοι. Κατανοητό;



Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved