Κατεβάστε τα ρολά κ. Πιλάβιε...

Κατεβάστε τα ρολά κ. Πιλάβιε...

Κάποιοι παρεξηγήθηκαν, αλλά όπως και να το δει κανείς, ο Δώνης έχει δίκιο… «Ένα μπουρδ… είμαστε»… Και όχι πολυτελείας. Παραδοσιακό…

Διότι, από τη στιγμή που δεν μπορεί ούτε η ΕΠΟ ως διοργανώτρια αρχή, που υποτίθεται ότι τα είχε με τη Super League για τα δικά της αίσχη, να διαφυλάξει την ασφαλή διεξαγωγή και τη σωματική ακεραιότητα παικτών, στον τελικό του Κυπέλλου, τότε ας το εγκαταλείψει το άθλημα…

Ας αφήσει, τον επόμενο τελικό να τον διοργανώσουν –όντως- οι Γερμανοί. Μέσα στην όλη αναμπουμπούλα, ήταν απόλυτα σωστό αυτό που είπε ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Να διεξαχθεί ο επόμενος τελικός στη Γερμανία, με παρόντες τους Ελληνες ομογενείς.

Ξέχασε όμως ο κ. Πιλάβιος να μας πει για όσα έκανε και όσα δεν έκανε η ΕΠΟ, ώστε να διαφυλάξει πως δεν θα είναι ξέφραγο αμπέλι το ΟΑΚΑ, για να μπαίνουν όποτε τους… καπνίσει, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι οπαδοί της ΑΕΚ και του Ατρομήτου.

Γνωρίζουμε ότι η απάντηση είναι γνωστή. Χρόνια τώρα… Η καραμέλα που έχουν στο στόμα όλοι οι παράγοντες της Super League και της ΕΠΟ. Για όλα φταίει η Αστυνομία.

Δεν διαφωνεί κανείς κ. Πιλάβιε. Είναι τεράστιο το πρόβλημα με το ρόλο παρατηρητών που εκτελούν οι δυνάμεις των ΜΑΤ, επειδή αυτή την εντολή έχουν, για να μην γίνει –με το πρώτο σοβαρό ντου- το μεγάλο μακελειό και αρχίσουμε να μετράμε τους νεκρούς. Και ανάμεσά τους, θα υπάρχουν και ποδοσφαιριστές. Το είπε ο Λυμπερόπουλος, ο Δώνης, το φωνάζουν άνθρωποι του χώρου καιρό τώρα, αλλά κάνετε πως δεν ακούτε…

Μπροστά μας είναι αυτή η εικόνα κ. Πιλάβιε. Θυμηθείτε το. Ερχεται… Και πλέον, δεν έχετε απέναντί σας τους κακούς της Super League, που δεν τιμωρούν τις ομάδες τους γιατί έχουν δημιουργήσει το δικό τους «κλειστό» μαγαζί.

Απέναντί σας, υπάρχει μόνο ένας καθρέπτης. Και πλέον, αυτό που απαιτείται να κάνετε είναι να τον κοιτάξετε και να φωνάξετε δυνατά. ΩΣ ΕΔΩ.

Μια απόφαση που πρέπει να είχε ληφθεί χρόνια τώρα... Μια απόφαση που χρειάζεται άντερα, αλλά και κάτι ακόμα για να την λάβει κανείς.

Κατεβάστε τα ρολά, κ. πρόεδρε της ΕΠΟ, κλειδωθείτε μαζί με τους… «κακούς» της Super League σε μια αίθουσα και καθίστε εκεί όσες ώρες θέλετε. Μέρες ολόκληρες. Αρκεί να βρείτε λύσεις. Μεταξύ σας, κυρίως, για να μπορέσετε να τις περάσετε και στους οπαδούς, που είναι σαφές ότι βρίσκουν και τα κάνουν.

Και μετά, αφού τα βρείτε μεταξύ σας, όσοι βρίσκεστε όλα αυτά τα χρόνια (σ.σ. αλλάζουν πρόσωπα, αλλά το αποτέλεσμα ίδιο είναι) στην ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου και των ΠΑΕ, να πάτε στην Κυβέρνηση και να ζητήσετε την παρέμβασή της. Αυτή που όταν σας τη ζητούν, με καλό ή κακό τρόπο, επικαλείστε το… άβατο της FIFA και της UEFA.
Η θέση που κατέχετε απαιτεί γενναιότητα στη λήψη αποφάσεων. Με ημίμετρα δεν γίνεται τίποτα. Το έχετε, άλλωστε, αντιληφθεί.

Το Onsports σας καλεί, αν έχετε τη διάθεση να συνεχίσετε την παρουσία σας στην ηγεσία της ΕΠΟ και μετά το καλοκαίρι –γιατί πολλά ακούγονται περί του αντιθέτου- να δράσετε άμεσα. Πόσο άμεσα; Χθες…

Καληνύχτα κ. Πιλάβιε.

Ονειρα γλυκά…



Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved