Ο σεβασμός είναι η προστασία για την ΑΕΚ

Ο σεβασμός είναι η προστασία για την ΑΕΚ

Το είπαν και επεσήμαναν  προηγούμενα και συνεχίζουν να το λένε και άλλοι πιο σημαντικοί και πολύ πιο κοντά στην ομάδα και το σωματείο.  Κρίνω πως οφείλω να το επαναλάβω και εγώ. Προστατέψτε την ΑΕΚ (και) ΣΗΜΕΡΑ.

Η μεγάλη αυτή ομάδα είναι ενώπιον της κορυφαίας της αγωνιστικής πρόκλησης εδώ και πολλά χρόνια και όσοι με απόδειξη την αγαπούν επιβάλλεται να δημιουργήσουν ένα συμπαγές και δυναμικό μέτωπο για να μην επιτρέψουν να δεχθεί εξ οικείων(;;;) βέλη.
Σε μία χρονική περίοδο που τουλάχιστον η κυβέρνηση προχωράει σε σύγκρουση με την βία και λαμβάνει πρωτοβουλίες σ’ αυτό το τεράστιο και εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπιστεί μέτωπο  η  «Ένωση» πρέπει να φυλάξει τα νώτα της, και όχι μόνον.
Και όποιος όχι μόνον θέλει αλλά και κατανοεί  αν όχι το καλό της τουλάχιστον το τι θα είναι εγγυημένα κακό για αυτήν είναι υποχρεωμένος να συνταχθεί πίσω από την κοινή αυτή στάση και πεποίθηση.
Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα  αξίζει , με την όλο και περισσότερο αντάξια της τεράστιας …υποθήκης της ΑΕΚ πορεία , την  κάτι παραπάνω από ικανοποιητική της αγωνιστική εικόνα και  τελευταίο,  αν και διόλου λιγότερο σημαντικό , την ξεκάθαρη νίκη της (διότι περί αυτού πρόκειται παρά το γεγονός ότι δεν αποτυπώθηκε στο τελικό σκορ του αγώνα) στο «Καραϊσκάκης» στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, της εμπιστοσύνης όσων όχι απλά υποστηρίζουν αλλά και επιθυμούν ειλικρινά να είναι στο «στρατόπεδο» της.  Και δεν έχει την παραμικρή ανάγκη για άλλου είδους προστασία ή ενίσχυση(;;;). Πέραν αυτής  φυσικά  με την οποία η αγάπη  και ελπίδα των φίλων της θα γεμίσει και θα δονήσει το Ολυμπιακό στάδιο.
Γιατί  τα ίδια της τα μέλη με τις προαναφερθείσες αδιάσειστες αποδείξεις αλλά και η διοίκηση γνωρίζουν τις δυνάμεις της και  εγγυούνται ότι θα καταθέσουν   για μία ακόμα φορά  με στόχο την πολυπόθητη πρόκριση.
Και αυτό είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα που έχει σταλεί προς άπαντες τους εμπλεκόμενους και κυρίως τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα και θα είναι εκεί για να βάλει και εκείνος τις δικές του πλάτες , στο μερτικό που του αναλογεί, για να ολοκληρωθεί ο άθλος.
Τα περί πιθανότητας πρόκλησης από κάποια πηγή είναι φτηνές  δικαιολογίες που δεν πιάνουν σε καμία περίπτωση τόπο. Ιδιαίτερα στην παρούσα χρονική στιγμή και τις συνθήκες.
Όπως  είπε και ο τεχνικός της πριν από λίγες ημέρες στους παίκτες μ’ αφορμή αυτό το μεγάλο παιχνίδι,  ήρθε η ώρα να δουν (και πολλοί άλλοι μαζί τους) το πραγματικό μεγαλείο της ΑΕΚ. Και οι οπαδοί της είναι υποχρεωμένοι να μην επιτρέψουν σε κανέναν, ότι και αν λέει πως είναι, να δημιουργήσει την παραμικρή κηλίδα σ’ αυτή την εικόνα που έχει και αξίζει η «Ένωση».
Γιατί εν τέλει αν  κάποιος ή κάποιοι παρεκκλίνουν από την  βαθιά εμπιστοσύνη σε ομάδα και διοίκηση ότι μπορούν να  υπηρετήσουν και να εξασφαλίσουν το καλύτερο  για την ΑΕΚ και  με το έτσι θέλω  αποφασίσει(ουν)  να δράσει (ουν) πέρα από τα όρια,  που σήμερα υπάρχουν και  απειλούν με σοβαρές συνέπειες, τότε εγγυημένα και προδότες είναι και εγγυημένα ολέθρια θα είναι η στάση τους για εκείνη που αποτελεί , υποτίθεται (γιατί εδώ σηκώνει πολύ συζήτηση το θέμα) το αντικείμενο της λατρείας του(ς).
Διότι εν τέλει η ΑΕΚ του 2015 δεν χρειάζεται , ούτε και θέλει αυτόκλητους προστάτες. Αντίθετα επιβάλλει  ως αδιαπραγμάτευτο τον σεβασμό, την εκτίμηση και  εμπιστοσύνη στην αξία της. Και για  αυτό δεν χωράει ουδεμία αμφιβολία ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα απέναντι σ’ έναν με πληγωμένο τον εγωισμό και  με τα δικά του τεράστια αγωνιστικά, και όχι μόνον κίνητρα, μεγάλο αντίπαλο.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved