Πρωτάθλημα συναρπαστικών ειδικών διαδρομών

Πρωτάθλημα συναρπαστικών ειδικών διαδρομών

Όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον αποκτά το πρωτάθλημα από την κορυφή μέχρι …τα νύχια της βαθμολογίας μετά και την ολοκλήρωση της 14η αγωνιστικής.

Και μπορεί οι αμφότεροι οι προπορευόμενοι  της πιο συναρπαστικής κούρσας για τον τίτλο εδώ και πολλά χρόνια να προχώρησαν νικηφόρα αλλά το έκαναν με εξαιρετικά πολύ  ιδρώτα και άγχος  ενώ  αντίθετα οι πλησιέστεροι τους διώκτες έδωσαν   ένα ακόμα επιτυχημένο τεστ απόδειξη πιστότητας στις δυνατότητες τους.
Με τις αγωνιστικές στροφές  τη μία κατόπιν της άλλης σε διάστημα λίγων 24ωρων και το όλο σκηνικό να θυμίζει ειδική διαδρομή  αγώνα ράλι  η εικόνα μπορεί να αλλάξει λίαν συντόμως   και αυτό προσφέρει μία άγρια και σπάνια για τον θεσμό ομορφιά στο κυνήγι  του τίτλου.
Κοιτάζοντας πιο λεπτομερώς το καρέ των μνηστήρων  και με το φινάλε του πρώτου γύρου να  αχνοφαίνεται στον ορίζοντα στην αγωνιστική που ολοκληρώθηκε αλλά και τα αμέσως προηγούμενα αγωνιστικά τους ραντεβού βλέπει έναν ΠΑΟΚ να ασθμαίνει από το βεβαρυμμένο  αγωνιστικό πρόγραμμα και τους πάμπολλους τραυματισμούς και ασθένειες που δεν λένε να αφήσουν τον Άγγελο Αναστασιάδη να λειτουργήσει  προσφέροντας τις απαιτούμενες αγωνιστικές …ανάσες σε παίκτες υψίστης σημασίας για την ομάδα του.
Έναν Ολυμπιακό που σ’ ότι έχει να κάνει με το έμψυχο υλικό  με το οποίο δουλεύει ο Μίτσελ διαθέτει αναμφίβολη υπεροπλία απέναντι σ’ όλους όσους καλοκοιτάζουν τα …μόνιμα του κεκτημένα να παρουσιάζεται ικανότατος στη δημιουργία φάσεων για γκολ αλλά και μ’ απροσδόκητα  χαμηλό ποσοστό αξιοποίησης του.
Έναν Παναθηναϊκό διαφορετικό από το  γνώριμο του παρελθόντος που  μας έχει συνηθίσει στην Ευρώπη να φοράει τα καλύτερα του.  Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχοντας πρόωρα χάσει το ενδιαφέρον της στο μέτωπο του Europa League έχει πλέον την ευτυχία να έχει στις τάξεις της ξανά το μεγάλο της επιθετικό όπλο (Μάρκους Μπεργκ) και ρολάρει όλο και καλύτερα σε μία πιστοποίηση βάσιμων φιλοδοξιών να μπει σύντομα ακόμα πιο γερά στο κόλπο του τίτλου.
Και τέλος έναν Αστέρα  Τρίπολης που παρά την κόπωση  της εξαιρετικής  και πολύμηνης ευρωπαϊκής του πορείας δείχνει μία  εντυπωσιακή διάψευση όλων εκείνων που προέβλεπαν και συνεχίζουν να κινούνται σ’ ανάλογο μήκος κύματος ξεφούσκωμα του και παράλληλα αξιοθαύμαστη σταθερότητα στο υψηλό επίπεδο της απόδοσης του αποδεικνύοντας ότι εκεί στην καρδιά της Πελοποννήσου γίνεται ένα σπουδαίο έργο.
Το σενάριο της προσεχούς αγωνιστικής θέλει τον Ολυμπιακό να έχει την λιγότερη επικίνδυνη αποστολή (εντός με Πανιώνιο) ενώ τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και πολύ περισσότερο ο Παναθηναϊκός καλούνται σε Γιάννενα και Ξάνθη να δείξουν ότι έχουν τις δυνάμεις να μην επιτρέψουν στον πρωταθλητή να βγει κερδισμένος σ’ αυτό το γύρο.
Από την πλευρά του ο … επίμονος  Αστέρας αναζητά στην Κομοτηνή μ’ αντίπαλο τον Πανθρακικό που  έχει μεγάλη ανάγκη βαθμών ανάσα  μία ακόμα τεκμηρίωση της αξίας του.
Αλλά και παρακάτω τα πράγματα  έχουν επίσης  το δικό τους έντονο ενδιαφέρον με την  Ξάνθη να διαδέχεται τον Λεβαδειακό στο ρόλο του θετικού πρωταγωνιστή και   μόλις τρεις βαθμούς να χωρίζουν μισή ντουζίνα ομάδες   που μάχονται να μείνουν όσο γίνεται πιο κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων και να συνεχίσουν να ατενίζουν με πίστη τον στόχο των  play-off.
 Σ’ ότι αφορά   στο  πάτο το σκηνικό έχει μια στασιμότητα αλλά κανείς από τους άμεσα εμπλεκόμενους δεν δείχνει διατεθειμένος  να ρίξει την ασπίδα.
Μ’ άλλα λόγια ο χορός καλά κρατεί σε κάθε βαθμολογική ζώνη και η αγωνία και το ενδιαφέρον κόσμου και άμεσα ενδιαφερόμενων είναι κάτι παραπάνω από έντονο. Και όλοι περιμένουμε  την επόμενη ημέρα που  προσφέρει  απλόχερα υποσχέσεις για νέες συγκινήσεις και ανατροπές  οι οποίοι θα κάνουν ακόμα πιο συναρπαστικό το σκηνικό της Super League  που όσο περνάει ο χρόνος μπορεί δικαιολογημένα να χαρακτηριστεί αναβαθμισμένο.



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved