Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει...

Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει...

Αλλη μια Γενική Συνέλευση μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέβη άκαρπη, εξαιτίας της απροθυμίας – ή, όπως αλλιώς θέλετε, μπορείτε να τη χαρακτηρίσετε - του Ανδρέα Βγενόπουλου, να αναλάβει μια ουσιαστική πρωτοβουλία, ακόμα και τη στιγμή που είχε διαθέσιμο στα χέρια του το 54,7% των μετοχών του Τζίγκερ.

Μια πρωτοβουλία ελπίδας, που περιμένουν εναγωνίως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, εδώ και μήνες, προκειμένου να βγει η ΠΑΕ από το σημερινό αδιέξοδο, στο οποίο έχει περιέλθει από τη δική του διαμάχη με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Για μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, δεν μιλάμε για την εξασφάλιση της σωτηρίας του Παναθηναϊκού. Αυτό είναι το επόμενο βήμα... Μιλάμε για μια κίνηση ουσίας, μέσω της ανάδειξης νέας διοίκησης. Τα επιχειρήματα της μιας και της άλλης πλευράς είναι πλέον γνωστά και, μέσω των εξωδίκων τους, καταγεγραμμένα. Είναι, πλέον, σαφές πως την τελική λύση στη διαφωνία των δύο ανδρών για τη ΓΗΠΕΛ θα τη δώσουν μόνο τα δικαστήρια.

Ομως...

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει τον «σωτήρα» Ανδρέα Βγενόπουλο, να βγάλει... νοκ άουτ τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και κατόπιν να έρθει καβάλα σε... πράσινο άλογο να αναλάβει την ηγετική πρωτοβουλία που είχε προαναγγείλει.

Κάθε μέρα που περνάει, οι πληγές γίνονται όλο και πιο βαθιές στο σώμα της ποδοσφαιρικής ομάδας, που βιώνει στιγμές πρωτόγνωρες, στιγμές... ατίμωσης εκ των έσω. Και από σήμερα, προέκυψε και θέμα Λεωφόρου, που αφορά πλέον ολόκληρο το σύλλογο. Λαμπρά...

Συνηθίζουμε να λέμε πως όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει... Αυτό ακριβώς ισχύει στην περίπτωση του Ανδρέα  Βγενόπουλου. Υπάρχει βέβαια και ο αντίλογος, αφού μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι το ίδιο κάνει και η πλευρά Βαρδινογιάννη.

Όμως, τα σημερινά δεδομένα, ήταν λίγο - πολύ ξεκάθαρα... «Παίξτε μπάλα, φτιάξτε διοίκηση, αναλάβετε την ομάδα και ελάτε να κάνετε ό,τι έλεγχο θέλετε για τη ΓΗΠΕΛ», επανέλαβε ο Τζίγκερ, επί της ουσίας, για να κλοτσήσει τη μπάλα ο Βγενόπουλος στην εξέδρα και να καλέσει τον Βαρδινογιάννη σε... απολογία. Να λογοδοτήσει στην επόμενη Γ.Σ.

Επαναλαμβάνω... Οποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει... Και στην περίπτωση του Ανδρέα Βγενόπουλου και της ηγετικής παρουσίας που ευαγγελίζεται ότι θα έχει στην ΠΑΕ, επιδιώκοντας, όμως, να προηγηθεί η «ταπείνωση» Βαρδινογιάννη, το δυστύχημα είναι πως όχι δέκα μέρες, αλλά και δέκα χρόνια να περάσουν, όσο ο ίδιος διατηρεί το σημερινό του σκεπτικό, ο Παναθηναϊκός θα παραμένει δέσμιος αυτής της αρρωστημένης κατάστασης και θα οδηγείται από τον έναν διοικητικό εξευτελισμό στον άλλο.

Oπως αποδείχτηκε, το κλίμα των ημερών και το Αναστάσιμο Φως δεν φώτισε αυτούς που έπρεπε και η γιορτή του Αγίου Πνεύματος είναι, δυστυχώς, μετά τις 8 Μαΐου. Γι’ αυτό ας αναλογιστεί ο καθένας, όσο είναι καιρός, το βάρος της ευθύνης του και ας πράξει τα δέοντα...



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved