Standing Ovation και... πιο κάτω δεν γίνεται!

Standing Ovation και... πιο κάτω δεν γίνεται!

Υπερηφάνεια - απογοήτευση...
Μεγαλείο - κατάντια...
ΟΜΑΔΑ - ομάδα
Ιδιοκτησία - αποποίηση...
Παναθηναϊκός εναντίον Παναθηναϊκού...

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξέρουν... Βλέπουν, συγκρίνουν, απορούν, αναρωτιούνται και διαπιστώνουν...

Διαπιστώνουν πως η συνταγή, προκειμένου μια ομάδα να αποκτήσει το χαρακτήρα, τη σταθερότητα, το ειδικό και ηθικό βάρος που έχει αποκτήσει με το σπαθί του μέσα από κόπο, θυσίες, δουλειά και επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ ο μπασκετικός Παναθηναϊκός είναι μία.

Μία και μοναδική, την οποία εφάρμοσε με απίστευτη συνέπεια η οικογένεια Γιαννακόπουλων στην ΚΑΕ, κατορθώνοντας να δημιουργήσει την κορυφαία ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Μια ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξεως, με τίτλους και διακρίσεις σε διεθνές και εθνικό επίπεδο που δύσκολα θα κατορθώσει να τις αγγίξει άλλη.

Και επειδή... ξέρουν και βλέπουν πώς λειτουργεί μια ομάδα που έχει το know how, γι' αυτό  και έχουν τρελαθεί με όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου που ζουν και βλέπουν να παίζεται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ενα έργο με σενάριο κακογραμμένο που οδηγεί, αν τελικά δεν έχει οδηγήσει ήδη την ΠΑΕ στον απόλυτο διασυρμό.

Διότι, αυτό που σήμερα βιώνει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός είναι ο απόλυτος διασυρμός, στα μάτια των οπαδών του -κατά κύριο λόγο- και σε δεύτερη μοίρα, στα μάτια των αντιπάλων του...

Και τα φέρνει έτσι η μοίρα, ώστε σε μια περίοδο που ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, με τη συνέπεια που τον διακρίνει, ετοιμάζεται για μια ακόμη εξασφάλιση παρουσίας σε Final 4 της Eυρωλίγκα, ο ποδοσφαιρικός να... βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για εξωαγωνιστικούς -αν είναι ποτέ δυνατόν- λόγους.

Η μπασκετική εμπειρία: επένδυσης, διοίκησης, διαχείρισης μιας ομάδας, σταθερής παρουσίας κορυφαίου προπονητή στον πάγκο, παικτών παγκόσμιας κλάσης στο ρόστερ, πρέπει επιτέλους να αποτελέσει τον οδηγό επιβίωσης για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό του... μέλλοντος.

Αλλωστε, ο σημερινός δεν γίνεται να πάει παρακάτω. Επιασε πάτο... Τουλάχιστον αυτή η τραγωδία και ο «βιασμός» της νοημοσύνης των οπαδών του Παναθηναϊκού ας πιάσει τόπο και ας αποτελέσει το ένα και μοναδικό κίνητρο για την ανασύνταξη. Την αναγέννηση, κυριολεκτικά μέσα από τις στάχτες, μιας ομάδας που, διάολε, δεν της αξίζει αυτό το δράμα που σήμερα περνάει.

Κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν πρώτα απ' όλους εκείνοι που θεωρούν ότι ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός είναι πλέον καμένο χαρτί.

Αργά ή γρήγορα η ανάσταση θα έρθει και αυτό το δικαίωμα στην ελπίδα, δεν μπορεί να το στερήσει κανένας από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

ΥΓ. Το πιο ανησυχητικό από τη στάση που κράτησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είναι η μη υπογραφή των εγγράφων του διακανονισμού. Είναι η έλλειψη πίστης που σηματοδοτεί η ενέργειά τους, στο brand name που υπηρετούν...



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved