Και η ασέβεια έχει τα όριά της...

Και η ασέβεια έχει τα όριά της...

Ακόμα και ομάδα της… σειράς να ήταν ο Παναθηναϊκός, τέτοια αντιμετώπιση από ανθρώπους που θέλουν να ισχυρίζονται και ισχυρίζονται –ορισμένοι και δημόσια- ότι υπηρετούν την «ιδέα» και την ιστορία του δεν θα είχε ποτέ…

Είναι πραγματικά αδύνατο να το συλλάβει ανθρώπινος νους, υγιής ανθρώπινος νους… Αυτό το θέατρο του παραλόγου που βιώνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αποτελεί τη μέγιστη ασέβεια προς την ιστορία του συλλόγου. Και οφείλουν όσοι έχουν συμμετάσχει ενεργά στην εξέλιξη αυτού του πράσινου δράματος, αφενός να συνειδητοποιήσουν πόσο μεγάλη ζημιά έχουν προκαλέσει σε αυτή την ομάδα και αφετέρου να «κρυφτούν» για να μην τους παρασύρει το «ποτάμι» της οργής…

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, μπορεί να ισχυριστεί εκείνος που θέλει να κάνει το συνήγορο του διαβόλου.

Φυσικά. Μόνο που θα πρέπει να εξηγήσει και τους λόγους για τους οποίους στην… πλάτη αυτής της ομάδας «παίζεται» όλο αυτό το, κακής ποιότητας, «θέατρο του παραλόγου». Να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους εδώ και καιρό μπαινοβγαίνουν μέτοχοι και κεφάλαια. Εμφανίζονται Άραβες και… εξαφανίζονται.

Εδώ υπάρχει ένα «έγκλημα» μεγάλο. Ένα «έγκλημα» κατά της ιστορίας, αλλά και της σημερινής αξίας του Παναθηναϊκού. Η ασέβεια που με απίστευτη χαλαρότητα και ευκολία επιδεικνύεται, υπό φυσιολογικές συνθήκες, έπρεπε να έχει ήδη διωχθεί «ποινικά».

Μετά απ’ όλα όσα έχουν συμβεί, την «υποτίμηση» της τιμής της μετοχής στο εξευτελιστικό, για τον Παναθηναϊκό, επίπεδο του 0.33 ευρώ, την  -έστω και με αυτή τη μορφή που έχει επιλέξει- αποχώρηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη και το S.O.S. που ξεκάθαρα εκπέμπει η ΠΑΕ και η ομάδα που κινδυνεύει να αποκλειστεί από την UEFA, άνθρωποι που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να φτάσουν οι πράσινοι στη σημερινή κατάντια, πρέπει να σταματήσουν το «κρυφτό».

Για τη σημερινή κατάντια της ΠΑΕ έχουν ευθύνες, όχι εκείνοι που τιμώντας και υπηρετώντας, πραγματικά και ανιδιοτελώς, την ιδέα «Παναθηναϊκός» πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθεια, για να βρεθούν σήμερα «υποτιμημένοι».

Ευθύνες έχουν εκείνοι που στο σύντομο πέρασμά τους από τη διαχείριση της ΠΑΕ, πρόλαβαν να προσφέρουν ελάχιστα, αλλά και να υποθηκεύσουν το μέλλον του «τριφυλλιού», αφήνοντας πίσω τους συντρίμμια.

Δυστυχώς, γι’ αυτούς, η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει. Και τα ονόματά τους, αν έστω και στις καθυστερήσεις δεν αναλογιστούν το μέγεθος της ευθύνης που θα τους βαρύνει και δεν σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, θα γραφτούν στο «πράσινο βιβλίο» με κεφαλαία γράμματα.

Μόνο που αυτά δεν θα είναι πράσινα, ούτε χρυσά, αλλά ΜΑΥΡΑ…



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved