Ατρόμητος, ο... τρόμος των ισχυρών!

Ατρόμητος, ο... τρόμος των ισχυρών!

Το μεγάλο γεγονός της 10ης Μαρτίου ήταν η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Δικαιολογημένα τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στη μάχη των «αιωνίων» για την πρώτη κούπα της χρονιάς, όμως σε μια γωνιά της Δυτικής Αθήνας, εκεί στο Περιστέρι κάτι καλό εξακολουθεί να γίνεται και να ζητά το δικό του μερίδιο στην προβολή και την αναγνώριση των ΜΜΕ.

Ο Ατρόμητος εντυπωσιάζει και είναι πλέον έτοιμος να εδραιωθεί στην κορυφαία πεντάδα ομάδων της Super League, ενώ παράλληλα διεκδικεί για δεύτερη σερί σεζόν τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου.

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, λοιπόν, παύει να είναι σύμπτωση. Ο Γιώργος Σπανός επενδύει και ο Γιώργος Δώνης υλοποιεί με ακρίβεια, ένα σχέδιο που στόχο έχει την έξοδο του «αστεριού» στο Europa League και τη σταδιακή αλλά ουσιαστική επιστροφή του κόσμου του Περιστερίου στο γήπεδο.

Το Περιστέρι συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους -πληθυσμιακά- δήμους της Ελλάδας και αυτό είναι από μόνο του ένα στατιστικό δεδομένο, το οποίο πρέπει να αξιοποιήσει και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο η ομάδα του Ατρομήτου.

Χρησιμοποιώ τη λέξη «ομάδα», γιατί η δουλειά που πρέπει να γίνει είναι συλλογική και αφορά όχι μόνο το αγωνιστικό της σκέλος, αλλά και το διοικητικό, αφού σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία στα οικονομικά, πιθανότατα θα απαιτηθεί η λήψη μιας γενναίας απόφασης από την πλευρά του Γιώργου Σπανού.

Ο Ατρόμητος δείχνει ικανός φέτος ακόμα και για το θαύμα, αφού αν βρεθεί με τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στην τετράδα των ομάδων που θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση, μη θεωρήσετε απίθανο να... σκάσει η βόμβα μεγατόνων το Μάιο.

Ο Ατρόμητος «χτίζει» κάθε χρόνο λιθαράκι - λιθαράκι το δικό του... ρετιρέ στην «πολυκατοικία» της Super League. Αθόρυβα, χωρίς υπερβολές στον οικονομικό του προϋπολογισμό και με προοπτική να γίνει μόνιμος κάτοικος στην πρώτη πεντάδα της Super League τα επόμενα χρόνια και μόνιμος εκπρόσωπος της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η διάθεση περαιτέρω επένδυσης εξακολουθεί να υπάρχει από την πλευρά του Γιώργου Σπανού, ακόμα και αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αν μάλιστα διαπιστώσει ανάλογη διάθεση... ενίσχυσης της ομάδας από την πλευρά του κόσμου, τότε εύκολα γίνεται χαλί να τον πατήσουν...

Για τους Περιστεριώτες η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος μπορεί κάλλιστα, στο φινάλε της, να έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Και αυτό το αντιλαμβάνεται ήδη ο Γιώργος Δώνης, παλιά... καραβάνα στο χώρο, αλλά και οι παίκτες του που βρίσκουν πεδίο ελεύθερο για δράση τώρα που παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου (σ.σ. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) δείχνουν ευάλωτες και αδύναμες να αξιοποιήσουν αγωνιστικά το πολύ πιο ισχυρό brand name που διαθέτουν.

Οσο λοιπόν υπάρχει αυτό το πρόσφορο έδαφος, τόσο ο Ατρόμητος θα βρίσκεται εκεί... Σφήνα ανάμεσα στους ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου να τους προκαλεί προβλήματα και να τους απειλεί ευθέως ακόμα και για τα μέχρι τώρα... αδιαπραγμάτευτα πρωτεία τους.



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved