Ένας χρόνος Onsports

Ένας χρόνος Onsports

Πάμε να κάνουμε ένα σύντομο ταξίδι στο παρελθόν και ας γυρίσουμε μαζί το χρόνο πίσω… 19 Ιανουαρίου 2011, ώρα: 16.06.

Το Onsports.gr είναι πλέον γεγονός και ο Στέλιος Μαρκάκης κόβει την… κορδέλα με την πρώτη ανάρτηση κάνοντας ποδαρικό: «Οnsports… on air. Πάμε!». Ακολούθησαν μέχρι αυτή τη στιγμή, ακριβώς ένα χρόνο μετά άλλες 164.200… Και θα προστεθούν, καλά να είμαστε, εκατοντάδες χιλιάδες, ακόμα…

Τον Αύγουστο του 2010 το Onsports ήταν μια χάρτινη μακέτα. Οι πρώτες «πινελιές», η βασική κατηγοριοποίηση, όλα έτοιμα... «Αυτό είναι το αρχικό πλάνο. Πάμε να φτιάξουμε το καλύτερο αθλητικό site στην Ελλάδα», ήταν το μήνυμα - πρόκληση που μου δόθηκε από τον Στέλιο... Και αμέσως ξεκίνησε ένας πραγματικός αγώνας δρόμου…

Μια μάχη με το χρόνο, με σημαντικές αντικειμενικές δυσκολίες, αφού αυτή ήταν η πρώτη φορά που στην Ελλάδα, τόλμησε επιχειρηματίας να «επενδύσει» σε ένα πλήρες αθλητικό portal όπου θέση έχουν όλοι οι φίλαθλοι. Από αυτούς που λατρεύουν τα σπορ και το μηχανοκίνητο αθλητισμό, μέχρι τους λάτρεις της μπάλας σε όλα τα ομαδικά αθλήματα και τα ερασιτεχνικά τους πρωταθλήματα.

Το Onsports πέρασε, είναι αλήθεια, από πολλά «κύματα» επεξεργασίας στη δομή, το περιεχόμενο και την εξέλιξή του, μέχρι να «μεταμορφωθεί» και να πάρει τη μορφή που στις 19 Ιανουαρίου 2011 εμφανίστηκε στις οθόνες των υπολογιστών σας.

Βασικός στόχος όλων εκείνων που εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται καθημερινά γι' αυτό, ήταν και παραμένει η καθιέρωση στο χώρο των αθλητικών Media ενός Μέσου που θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την αντικειμενικότητα, την πληρότητα, την αξιοπιστία και τη δυναμική ανάπτυξής του, έναντι ενός άκρως ιδιαίτερα ισχυρού ανταγωνισμού.

Ο πρώτος χρόνος παρουσίας του Onsports στο διαδίκτυο μας κάνει να αισθανόμαστε άκρως υπερήφανοι για το αρχικό αποτέλεσμα.

Μέσα σε μόλις 365 ημέρες το Onsports καταγράφει επιδόσεις που «παραδοσιακά» Μέσα του χώρου, «είδαν» ή βλέπουν μετά από 3-4 ή ακόμα και 6 χρόνια λειτουργίας τους, ενώ άλλα δεν έχουν ακόμη προσεγγίσει. Επιδόσεις που οφείλονται στη δική σας ανταπόκριση, τη θερμή σας υποδοχή και την καθημερινή αυτή σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει και που γίνεται ολοένα και πιο έντονη.

Γι’ αυτή την εμπιστοσύνη που δείχνετε εδώ και ένα χρόνο, πλέον, στο Onsports το μόνο που θέλουμε να σας εκφράσουμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ένα ευχαριστώ που θα συνοδευτεί και από μια απλή υπόσχεση, γιατί είναι καλύτερο και σίγουρα πιο αποδοτικό και ουσιαστικό για όλους, να… μιλάμε με έργα και όχι με λόγια. Μια υπόσχεση ότι καθημερινά το Οnsports θα γίνεται ακόμα καλύτερο και θα προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας, προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στην πληροφορία που τους ενδιαφέρει, την ώρα που τους ενδιαφέρει.

Το 2011 ήταν για το Onsports ο πρώτος χρόνος της παρουσίας του στο διαδίκτυο. Το «μωρό» μας έχει πλέον αρχίσει να στέκεται στα πόδια του. Και τώρα πια, ετοιμάζεται για τα επόμενα, πολύ σημαντικά βήματα στη ζωή του.

Το 2012 είναι ένα έτος που για τα αθλητικά δρώμενα της χώρας χαρακτηρίζεται άκρως σημαντικό. Οι εκπλήξεις, ευχάριστες πάντα, θα είναι πολλές και θα σας αφορούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.

Η ευθύνη που έχουμε αναλάβει εδώ και ένα χρόνο τώρα είναι μεγάλη και το ειδικό βάρος αυτής της προσπάθειας ακόμα μεγαλύτερο.

Από την πρώτη ημέρα, το Onsports στηρίζεται σε μια ομάδα συντακτών, με την πραγματική σημασία της έννοιας ομάδα, που λειτουργεί με τρόπο τέτοιο ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στην κάλυψη και της τελευταίας απαίτησης παροχής πληροφόρησης προς το αναγνωστικό μας κοινό. Οι ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους είναι κάτι εξαιρετικά μικρό για να μπορέσει να αποδοθεί στο έπακρο το μέγεθος της συνεισφοράς και προσφοράς τους για την επιτυχία του εγχειρήματος. Πολλές ευχαριστίες προς όλους και ακόμα περισσότερες προς εκείνους που σήμερα, για διάφορους λόγους, δεν βρίσκονται μαζί μας και που έβαλαν και εκείνοι το δικό τους λιθαράκι στο «χτίσιμο».

Φυσικά, το Onsports δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι μόνο του σε αυτό το… μαραθώνιο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους εργαζόμενους και τους επικεφαλής του τεχνικού τμήματος που από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η υλοποίηση του project μέχρι σήμερα, δίνουν και θα δίνουν τη δική τους μάχη για να φτάνει το Onsports στην οθόνη σας. Και βέβαια, το τμήμα του ΙΤ, το Μάρκετινγκ, το Εμπορικό, το Λογιστήριο, το Νομικό, το SEO και όλα εκείνα τα μέρη που ανήκουν στον Ομιλο της DPG και καθημερινά συνεργαζόμαστε με τα στελέχη τους για την καλύτερη δυνατή λειτουργία αυτής της «αλυσίδας».

Ο στόχος είναι, άλλωστε, κοινός και προκαθορισμένος από την τεράστια για τα ελληνικά δεδομένα και την περίοδο που πραγματοποιήθηκε, επένδυση της ηγεσίας της DPG. Σε αυτή τη διαδρομή, η στήριξη που μας προσέφερε, μαζί με όλα τα στελέχη της διοίκησης στην υλοποίηση και την ομαλή λειτουργία του Onsports ήταν πρωτόγνωρη.

Άφησα για το τέλος τον Στέλιο Μαρκάκη. Ξέρω, άλλωστε, πως δεν θα παρεξηγηθεί. Για τη δημιουργία του Onsports κατέθεσε και καταθέσαμε όνειρα, ιδέες και αμέτρητες εργατοώρες. Σήμερα, το πρώτο αποτέλεσμα μας έχει κάνει και τους δύο να αισθανόμαστε, τουλάχιστον δικαιωμένοι. Αξίζει τον κόπο…

Γιατί, ναι, στο χώρο των αθλητικών Media, χωρούσε ένα πλήρες αθλητικό portal. Προς πείσμα εκείνων που περίμεναν, άλλοι διακριτικά και άλλοι όχι, το αντίθετο… Και φυσικά, δεν σταματάμε εδώ. Μόλις τώρα… αρχίζουμε!

Να τα εκατοστήσεις Onsports.

Να το χαιρόμαστε, Στέλιο!



Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved