Ανθρακες ο θησαυρός...

Ανθρακες ο θησαυρός...

Βοηθός που παίρνει πάνω του φάση με προσωπική υπόδειξη και οδηγεί διαιτητή σε ανατροπή δικής του σωστής απόφασης, συγγνώμη κύριε Βασσάρα, αλλά οφείλει να αλλάξει επάγγελμα.

Και αν δεν το κάνει από μόνος του, παραδίδοντας το σημαιάκι του, οφείλετε να του το πάρετε εσείς, πριν υποπέσει και σε άλλα τέτοιου είδους παραπτώματα.

Διότι θα υποπέσει, αφού δεν μπόρεσε να διακρίνει με ολοκάθαρο οπτικό πεδίο μια τόσο εξόφθαλμη παράβαση, την οποία «μέτρησε» σωστά ο Σπάθας παρότι ήταν αρκετά μέτρα πίσω από το σημείο όπου εξελίχθηκε.
Ο δεύτερος βοηθός στο ματς του Ατρομήτου με την ΑΕΚ θα μπορούσε να ήταν απόψε το πρόσωπο της 14ης αγωνιστικής αν λίγα λεπτά μετά τη «μυθική» απόφασή του, δεν σκόραρε ο Σφακιανάκης.
Και εννοείται πως  δεν πρέπει σε καμία περίπτωση, το γεγονός ότι ο Σφακιανάκης σκόραρε και ο Ατρόμητος νίκησε την ΑΕΚ, να λειτουργήσει ως άλλοθι για την παραμονή του συγκεκριμένου βοηθού στους πίνακες της Super League.

Το όνομά του δεν έχει καμία απολύτως σημασία να το αναφέρω, διότι το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο βοηθό. Το κακό είναι γενικό. Υπάρχουν κακοί διαιτητές και κάκιστοι βοηθοί στους πίνακες της Super League, τους οποίους ο κ. Βασσάρας οφείλει να «ξηλώσει», όσο είναι ακόμα νωρίς. Γιατί νωρίς είναι και ας κοντεύει να τελειώσει ο πρώτος γύρος, όταν απομένουν 16 αγωνιστικές για την ανάδειξη του πρωταθλητή και έξι ακόμα αγώνες για τα Play Offs για τις θέσεις που θα οδηγήσουν τις ομάδες μας στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Καλό θα είναι λοιπόν, κ. Βασσάρα στα σεμινάρια να διδάσκετε φάσεις σαν αυτή που πήρε πάνω του ο δεύτερος βοηθός στο Ατρόμητος - ΑΕΚ και να την έχετε ως παράδειγμα προς αποφυγήν, λέγοντας στους μαθητές σας:  «Με αυτή του την απόφαση ο συγκεκριμένος βοηθός οδηγήθηκε εκτός πινάκων της Super League».

Eτσι, σίγουρα θα προσφέρετε πιο σημαντικές υπηρεσίες από το να διδάσκετε τρόπους μη ξεγελάσματος από τα πεσίματα του Λέτο και άλλων ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών. Το «και άλλων ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών» το προσθέτω αυθαίρετα, διότι από  το ρεπορτάζ προέκυψε ότι δεν το κάνατε και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν το διαψεύσατε καν. Οπερ σημαίνει ότι το ατόπημά σας το διαπράξατε, λες και ήταν δύσκολο να το γενικεύσετε προσθέτοντας έναν παίκτη του Ολυμπιακού, έναν της ΑΕΚ και κάνα δύο ακόμα. Εστω για το ξεκάρφωμα...

Εκτίθεστε προσωπικά, σας εκθέτουν με τη σειρά τους και αρκετοί διαιτητές και βοηθοί, σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, οπότε αρχίζει και διαμορφώνεται ένα αρνητικό κλίμα εις βάρος σας.

Γιατί, κ. Βασσάρα ο ερχομός σας στα διοικητικά δρώμενα της ελληνικής διαιτησίας είχε συνδυαστεί με έναν άνεμο αισιοδοξίας και ελπίδας. Κάτι αντίστοιχο με εκείνο τον άνεμο που είχε φυσήξει όταν ανέλαβε την ηγεσία της ΕΠΟ ο προϊστάμενός σας, κ. Σοφοκλής Πιλάβιος.

Τελικά και στις δύο περιπτώσεις ο «θησαυρός» αποδείχτηκε... «άνθρακες». Και ξέρετε το λόγο; Διότι αμφότεροι αρνείστε να πράξετε τα δέοντα. Να συγκρουστείτε με το παρελθόν και το κατεστημένο που έχει ριζώσει και τρώει τα σωθικά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μέχρι να αποφασίσετε να το πράξετε, εσείς ή οι διάδοχοί σας, δεν μένει παρά να σας ευχηθώ, λόγω και των εορτών που ακολουθούν...

Περαστικά σας...



Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved