Η πεντάμορφη και ο Καστίγιο

Η πεντάμορφη και ο Καστίγιο

Απόψεις, εικασίες, υποθέσεις, μυθοπλασίες και φαντασιώσεις από έναν ανίδεο ποδοσφαιρικό ψυχαναλυτή.

Φίλοι και γνωστοί συχνά με ενημερώνουν για τους καρδιοκατακτητές του γηπέδων. Έρχονται και μου λένε για τον τάδε ποδοσφαιριστή που βγαίνει με το δείνα μοντέλο, και όλοι έχουν δύσκολα ονόματα που ακούγονται σαν τριτοδεύτεροι μπουζουξήδες από κέντρα νυχτερινής διασκεδάσεως της εθνικής οδού ή Βραζιλιάνες χορεύτριες με μέγιστο επίτευγμα στο βιογραφικό τους, τη συμμετοχή τους στο καρναβάλι του Μοσχάτου.

Δεν καταλαβαίνω, λοιπόν, γιατί μπορεί κάποιος να πιστεύει ότι ενδιαφέρει οποιονδήποτε άνθρωπο (πόσο μάλλον εμένα που αγαπώ το ποδόσφαιρο,  στον ίδιο βαθμό που αγαπούσε η κακιά μητριά τη Χιονάτη) με πόσες γυναίκες έχει βγει ραντεβού ένας κύριος που κλοτσάει μπάλες για βγάλει, όχι μόνο τα προς το ζην, αλλά και κάτι εκατομμύρια ευρώ παραπάνω.

Μάλλον είναι ένας έμμεσος τρόπος για να μου υπενθυμίσουν, ότι εγώ και καθένας που ταυτίζεται μαζί μου που ξέρουμε να κλοτσάμε μία μπάλα όσο και η οι γιαγιάδες μας να κάνουν compress στα αρχεία του iMac, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να έχω μία τέτοια κατάκτηση ανάλογη των superstar του ποδοσφαίρου.

Τέτοια σχόλια ποτέ δεν με πτόησαν συναισθηματικά όμως και δεν θα μπορούσε να αλλάξει εκτός αν εγώ το επέτρεπα στον εαυτό μου. Έτσι συγκράτησα μερικά από τα ονόματα των επίδοξων Δον Ζουάν του ποδοσφαίρου και αποφάσισα να τα ελέγξω διεξοδικά για να δω αν, όντως, έχω κάτι να ζηλέψω ή για ακόμα μια φορά οι φήμες υπερεκτιμούν ανθρώπους και καταστάσεις.

Πρώτος και μεγαλύτερος, γυναικοκατακτητής φημολογείται πως είναι ο Καστίγιο. Έπαιζε σε μία ομάδα που φοράνε ερυθρόλευκες φανέλες, τις οποίες ο κύριος απ’ότι βλέπω στις εικόνες του Google έβγαζε πολύ συχνά για να ικανοποιήσει, μάλλον, κάποια προσωπική ανάγκη «επιδειξιομανίας», γιατί, υποθέτω πως κανείς δεν του ζήτησε ποτέ να γδυθεί στο γήπεδο. Μετά από την ομάδα με τα κόκκινα πήγε στο εξωτερικό και μόλις μερικές μέρες πριν επέστρεψε σε μία άλλη ελληνική ομάδα, με κίτρινα και μαύρα χρώματα στη φανέλα τους, που τονίζουν περισσότερο την τερακότα απόχρωση του.

Βέβαια, το γενικότερο look του, βγάζει μία μπρουταλιτέ τύπου γορίλας και μια μπασκλασαρία, που μόνο οι guidos του Jersey Shore στο ριάλιτι του MTV νόμιζα ότι καταφέρνουν να κρατούν μια υπαρκτή πραγματικότητα.

Και αφού, όλοι έχουμε καταλάβει ότι τα αισθητικά μου κριτήρια κατατάσσουν τέτοιους ποδοσφαιριστές στα Τάρταρα της ομορφιάς, διερωτάστε ακόμα γιατί δεν ζηλεύω και δεν μου καίγεται καρφί για τις γυναίκες, που όταν μυρίζουν την υπερβολική τεστοστερόνη,  τυφλώνονται και δεν βλέπουν την εικόνα που έχουν μπροστά στα μάτια τους;

Συγγνώμη, αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αισθανθώ φθόνο για κάποιους που σε ένα παράλληλο σύμπαν, αντί για superstars του ποδοσφαίρου θα μπορούσαν να πουλάνε chips στο γήπεδο και οι μαμάδες να απειλούν τα παιδιά τους να φάνε όλο το φαγητό τους, αλλιώς θα άφηναν τον κύριο με τα snacks να τους το φάει.

Αν ο κύριος Καστίγιο είναι από τους πιο ωραίους ποδοσφαιριστές, φαντάζομαι πως ο ανταγωνισμός για να καταταχθεί κάποιος ανάμεσα στους δέκα πιο περιζήτητους εργένηδες του αθλήματος δεν είναι μεγάλος, έτσι μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες να ελπίζετε σε μία γυναίκα τρόπαιο σαν και αυτές που στέκονται δίπλα στους γνωστούς μπαλαδόρους.

Προς το παρόν, θα φάω ένα σοκολατάκι σε σχήμα μπάλας και θα υπενθυμίσω στις επίδοξες συντρόφους ποδοσφαιριστών, ότι όλες δίπλα τους, είστε πεντάμορφες. Μην το ξεχνάτε, ακόμα και όταν νιώθετε τόσο λίγες μπροστά τους.



Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved