Ένας Σισέ δεν φέρνει τα μίνι

Ένας Σισέ δεν φέρνει τα μίνι

Μία μέρα με τυροπιτάκια κουρού και Katy Perry στο  iPod μπορεί να γίνει ένας μικρός παράδεισος στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε...

Αλλά όχι στην Αθήνα, που κάθε λίγο και λιγάκι κάποιος φωνασκεί για κάποιο ζήτημα (πολιτική, botox διασήμων και η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου είναι πρώτα και καλύτερα στις συζητήσεις των 60 ετών και άνω). Κάπως έτσι μονολογούσε και ο ταξιτζής σήμερα βρίζοντας προς πάσα κατεύθυνση για έναν αθλητή που φόρεσε φούστα. Ναι, δεν έχετε καταλάβει λάθος. Όντως, πάτησα pause. Για να ακούσω το λογύδριο του ταξιτζή που είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το «Firework» της Katy Perry. Ένας κάποιος κύριος Σισέ, λοιπόν, στα βραβεία του Status, «Άντρες της χρονιάς», πήρε το βραβείο «Αθλητής της χρονιάς» και ξεσήκωσε αντιδράσεις επειδή εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μία φούστα. Έτσι μου εξήγησε εκνευρισμένος ο ταξιτζής περιμένοντας να εκμαιεύσει τη δική μου οργή και συγκατάβαση. Αντί για επικρίσεις, βέβαια, εγώ του είπα πως βρήκα την ιδέα εξαιρετική, γιατί η αντρική φούστα είναι μεγάλο trend στις μέρες μας.

Όπως ήταν αναμενόμενο άρχισε να βρίζει και εμένα. Ώρα για καβγά δεν είχα και έτσι αναγκάστηκα να του εξηγήσω πως πολλοί άντρες έχουν φορέσει φούστα σε events και αυτό δεν τους κάνει ούτε gay, ούτε κακοντυμένους. Ο Ed Westwick από τη τηλεοπτική σειρά, «Gossip Girl», o Mike Myers από τη σειρά ταινιών «Austin Powers», o ροκ σταρ Rod Stewart, o ηθοποιός Robin Williams και ο καρδιοκατακτητής του Hollywood, James McΑvoy έχουν τολμήσει να πάνε στο κόκκινο χαλί με φούστα και έχουν καταφέρει να στάζουν ανάλογη τεστοστερόνη με τα ποσοστά στον οργανισμό του Sylvester Stalone . Είχε φορέσει και ο Σάκης Ρουβάς, κάποτε, αλλά είναι πολύ λαϊκό το θέμα για να ασχοληθώ.

Μετά την επιχειρηματολογία μου όχι απλά δεν πείστηκε ο ταξιτζής, αλλά με κατέβασε και από το ταξί. Τις πήρα τις πινακίδες, μη φοβάστε. Θα τον καταγγείλω άλλη μέρα. Αλλά, ειλικρινά, ως προς τι ο ντόρος; Έμαθα από τους αθλητικογράφους - φίλους μου πως ο κύριος Σισέ συνηθίζει να κάνει πολλές εμφανίσεις με εκκεντρικά ρούχα. Με μία πρόχειρη έρευνα στο Google είδα πως αυτό δεν είναι αλήθεια γιατί και το μπλε μαλλί, και η ντεκαπάζ και η μοϊκάνα είναι πιο 90s και πασέ και από τις βιντεοταινίες του «Μικρό μου Πόνι».

Επίσης ο κύριος Τζμπρίλ φοράει αθλητικά παπούτσια και ρούχα του σχεδιαστή Jeremy Scott, που σχεδιάζει κιτς μοτίβα και δίνει νότα «φτερά και πούπουλα» σε κάθε αθλητική δημιουργία του. Ναι, ΟΚ, φορά ο Σισέ και κάποια εκατομμύρια ανθρώπων ακόμα, καθώς ο κύριος Scott κάνει κάθε εξάμηνο εδώ και δύο χρόνια σειρές ρούχων για την Adidas. Όσο για τα καπέλα, τα ημίψηλα και τους μπερέδες, θέλω απλά να ρωτήσω γιατί σας φαίνονται παράξενα, όταν οι παππούδες όλων στα μπαούλα τους ένα ανάλογο head piece, απλά πλέον κανείς δε φορά, για το στυλ «φτήνια» είναι τόσο κυρίαρχο όσο η δικτατορία της Πέγκυ Ζήνα. Όχι εκκεντρικός δεν είναι ο κύριος Σισέ, αλλά και trendy τον λες με τις επιλογές, αφού ντύνεται όπως κάθε 20χρονο club της Αγγλίας, αλλά σε μία πιο κιτς εκδοχή.

Καταληκτικά, πρέπει να σας πως ούτε εμένα μου άρεσε η φούστα πάνω του, γιατί ήταν λάθος συνδυασμένη. Αφού έβαλε Jean Paul Gaultier μαύρη φούστα, ας δοκίμαζε να το κάνει total black το look να πάρει μια εσάνς από Gareth Pugh, και να έρθουν όλες οι Ελληνίδες φασιοναρίες να τον αποθεώσουν.

Επίσης, απλά, να ξέρετε εσείς που κράζετε πως η σύντροφος του, που είναι καλλονή και κανένας κοιλαράς-ταξιτζής δεν θα δει ποτέ στη ζωή στο κρεβάτι του, παρά μόνο θα ξελιγώνεται πάνω από τις φωτογραφίες της, είπε πως είμαστε πολύ συντηρητικοί στην Ελλάδα, για αυτό σχολιάσαμε το θέμα «φούστα» σε τέτοιο βαθμό. Τι θέλετε και εσείς βρε παιδιά και κράζετε και μας πιάνουν στο στόμα τους οι αλλοδαπές. Αρκετά έχουμε εξευτελιστεί στο εξωτερικό με τα οικονομικά μας. Να μας πούνε και οπισθοδρομικούς; Και για εσάς που είστε πολύ hardcore macho άντρες να σκέφτεστε πως δεν φόρεσε και μίνι. Με μία midi πλισέ βγήκε ο άνθρωπος.



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved