Ιστορικά αυτοκίνητα στο 4ο Ράλι Ολύμπου

Ιστορικά αυτοκίνητα στο 4ο Ράλι Ολύμπου

Το ιστορικό 4ο ράλι κλασσικού αυτοκινήτου, που έγινε θεσμός για την Πιερία, είναι έτοιμο και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των φίλων της αυτοκίνησης στο διήμερο του ερχόμενου Σαββατοκύριακου 9-10 Μαΐου.

Διοργανωτές "Ε.Ο.Ο.Ε" και Σ.Ι.Α.Β.Ε. και οι λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά συλλεκτικά αυτοκίνητα που θα συναγωνιστούν στους δρόμους της όμορφης Πιερίας. Η εκκίνηση θα δοθεί από τη Παραλία Κατερίνης και ο τερματισμός θα γίνει επίσης στο ίδιο σημείο, το πανέμορφο επίνειο της πρωτεύουσας της Πιερίας, στους πρόποδες του μαγευτικού Ολύμπου. Η Πιερία, αποτελεί κέντρο μεγάλων αθλητικών γεγονότων και οι διοργανωτές ελπίζουν σε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία του ράλι, δεδομένου πως πέρυσι πέτυχαν ρεκόρ συμμετοχών.

Οι φημισμένοι τουριστικοί προορισμοί της Πιερίας αποτελούν ένα ιδανικό δέλεαρ για τους οδηγούς του ράλι, αλλά και τους φίλους του αυτοκινήτου, που θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν τους προορισμούς αυτούς, να γνωρίσουν την ιστορία τους, τα αρχαιολογικά και θρησκευτικά τους Μνημεία, όπως επίσης και τα μοναδικά τοπικά προϊόντα. Για το σημαντικό αυτό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός, εργάστηκαν εδώ και εβδομάδες προκειμένου να το φέρουν σε πέρας οι διοργανωτές Ε.Ο.Ο.Ε, και Σ.Ι.Α.Β.Ε, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Απόστολος Λάγιος, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Σκοτίνας και η Ένωση Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλία.

Πρόκειται για ένα γεγονός που ταξιδεύει εικόνες της Πιερίας, όπως ο Όλυμπος, το Δίον και όλοι οι προσφιλείς παραθαλάσσιοι προορισμοί και συγκεντρώνει εύλογα την προσοχή των φίλων της κλασσικής αυτοκίνησης, κάτι που αποδεικνύεται και από τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Μαίο 2014 , στο "Ιστορικό Ράλι Ολύμπου", που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά, οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αποτελώντας ρεκόρ για Ράλι Κλασσικού αυτοκινήτου.

Το πρόγραμμα του διημέρου είναι το εξής:

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

12.00-16:00 Άφιξη και συγκέντρωση των οχημάτων στην πλατεία του Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής – Παραλία Κατερίνης.

18.00-20:00 Γραμματειακός & τεχνικός έλεγχος των οχημάτων στο προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου.

20.30 Ενημέρωση για τον αγώνα.

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

11.00 Εκκίνηση του 1ου σκέλους του αγώνα. Εκκίνηση από την πλατεία του Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής-παραλία Κατερίνης με κατεύθυνση προς Νέο Κεραμίδι, Λογόραχη, Μοσχοπόταμος, Ελατοχώρι (Ινδιάνικο χωριό).

12.30 Ελατοχώρι Τερματισμός του 1ου σκέλους του αγώνα. Στάση για ξενάγηση στο ινδιάνικο χωριό.

13.30 Εκκίνηση του 2ου σκέλους του αγώνα προς Ρητίνη, Βρύα Κατερίνη και τερματισμός στο σημείο εκκίνησης.

14:30 Τερματισμός αγώνα στην παραλία Κατερίνης.

15:00 Απονομή βραβείων.



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved